Dünya genelindeki bilim ve teknoloji gelişmelerinden haberdar olmak için güvenilir bir platform arıyorsanız, size güzel bir haberimiz var! Teknobi.org adresinden yayın hayatına devam eden bu kaliteli teknoloji sitesi, bilgisayarların büyüleyici dünyasının kapılarını aralama fırsatı sunuyor.

İster cep telefonu, isterseniz de bilgisayarınız üzerinden hızlıca ulaşabileceğiniz bu sitede teknoloji ve bilim alanında yaşanan hemen her gelişmeye yer veriliyor.

İşletim sistemi güncellemelerini ihmal etmeyin!

Teknobi.org adresini ziyaret ettikten sonra kolayca tıklayabileceğiniz “Mobil” kategorisi, iOS ve Android başta olmak üzere popüler işletim sistemlerine ait bilgilendirici içeriklere ev sahipliği yapar. Bu sayfadan işletim sistemlerine verilen son güncellemeleri öğrenebilir, bu güncellemeleri cep telefonu ve tabletlerinize nasıl kurabileceğinizin bilgisini de edinebilirsiniz. Güncelleme yaparken rastladığınız sorunları yorum olarak attığınız takdirde ise Teknobi editörleri size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Yeni bir cep telefonu mu alacaksınız?

Her geçen gün yeni bir akıllı telefon modelinin görücüye çıktığı günümüz şartlarında hangi telefon modelini satın almanız gerektiği noktasında kafa karışıklığı yaşamanız muhtemel. Yukarıda da bahsedilen “Mobil” kategorisi, Teknobi’nin en çok ziyaret edilen içerik bölümlerinin başında geliyor. Yurtdışındaki lansmanlarda tanıtılan en yeni iPhone ve Android modellerinin incelemelerine bu kategoriyi tıklayarak kolayca ulaşabilmeniz mümkündür. Hem tasarım, hem de donanım özellikleri titizlikle incelendikten sonra hazırlanan bu yazılarda olabildiğince tarafsız davranmaya özen gösteren Teknobi editörleri; incelemelerin sonunda modellerin tüm iyi ve kötü yanlarını ziyaretçilere sunmayı hedefliyor. Çoğu teknoloji sitesinde olanın aksine hiçbir marka ve işletim sisteminin körü körüne hayranlığını yapmamaları da cabası. Sırf bu özellikleri bile Teknobi.org adresinin en sevilen teknoloji haberi siteleri arasında göstermek için yeter de artar.

Hayalinizdeki bilgisayarı kurmaya hazırlanın

En güncel oyunları dahi rahatlıkla çalıştırabilecek bir bilgisayar kurmak isteyen ziyaretçiler de Teknobi.org adresinin müdavimleri arasında yer alıyor. AMD ve Intel tarafından geliştirilen en güncel işlemci modelleri, ekran kartlarının incelemeleri, RAM ve SSD kullanımına dair ipuçları ve daha birçok konuyu okuyarak sizler de hayalinizi süsleyen bilgisayarı toplarken dikkat etmeniz gereken unsurlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.