Karar verme aşaması ileride yaşanacak muhtemel pişmanlıkların önüne geçmektedir. Karar verme aşamasından sonra ikinci el araç almak gereken araştırmaya geçebilirsiniz. Beğendiğiniz aracın ön görüşmesini yaptıktan sonra computest ’ten geçirerek aracın satın aldıktan sonra muhtemel yaşanılacak tüm risklerin ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Satın almayı düşündüğünüz aracı mutlaka computest yaptırınız.

Computest ikinci el araçların satın almadan önce tüm kontrollerini sağlayarak sonuçları rapor şeklinde müşteriye ulaştıran hizmettir. Computest satıcı ve alıcının zarar uğramadan dürüst bir alım satım yapmasını sağlayan bir hizmettir. Computest oto ekspertiz yapan firmalara verilen isimdir. Alım ve satım, devir işlemleri sırasında iki tarafında maddi ve manevi zarara girmemesi için computest yapılmasına ihtiyaç vardır.

İkinci el oto piyasasında yaşanan bir çok olumsuz ticari anlayıştan dolayı özellikle alıcılar ciddi zararlara uğramaktadırlar. Computestler bu zararları tamamen ortadan kaldırıcı önlemleri içermektedir. Örneğin perte çıkmış bir aracı computest yaptırdığınız sürece size asla satamazlar. Genel olarak 100 ile 120 alanda detaylı kontroller ve analizler ile aracın tüm kusurları ortaya yüzde yüz doğruluk oranı ile ortaya çıkmaktadır.

Aracın kaporta, boya, motor, elektronik sitemleri, fren ve yanal kayma gibi ciddi olan tüm kontrolleri yer almaktadır. Computest yaptırmak için sizler için hazırlanmış 3 ayrı paketi seçerek bu işlemleri düşük ücretlerde yaptırabilirsiniz. Computest olarak her zaman uygun fiyat politikası ile siz değerli müşterilerin memnuniyetlerini firma misyonu bilerek daha fazla hizmet verebilmenin gururunu yaşamaktayız. Computest 2. El oto alımlarında en fazla ihtiyaç duyulan sistemdir. Sizlerde beğendiğiniz aracı getirerek ön kontrollerini yaptırabilirsiniz.