Teknolojik cihazların kullanımı bir yandan hayatımızda büyük kolaylıkların ortaya çıkmasını sağlarken bir yandan da eğlence için çok büyük önem arz ediyor. Bu doğrultuda televizyonlara da çok büyük bir rol yükleniyor. Televizyon ekranlarında gösterilen diziler, filmler, eğlence programları ve çok daha fazlası kişilerin en iyi şekilde zaman geçirmesini sağlamak amacıyla gösterime giriyor. Bu doğrultuda kişiler eğer yalnızca yerel kanalları izlemeye devam ederlerse televizyonlardan sıkılmaya ve sonrasında artık zevk almamaya başlıyorlar. Bunun sonrasında internet üzerinden sunulan programlar takip edilmeye başlanıyor. Ancak bu durumda kişiler her zaman televizyonlardan çok daha geç bir şekilde izleyeceklerini izlemiş oluyorlar.

Bu durumun yaşanmaması için kişilerin televizyonlarını daha iyi bir hale getirmesi gerekiyor. Televizyonların kalitesi de bu aşamada önem arz ederken dsmart tv ile birlikte televizyonlar adeta çağ atlayarak izleyicileri büyülemeye başlıyor. D-Smart tarafından sunulan televizyon hizmetlerinde yüzlerce farklı kanal gösterimde olurken bu kanalların çok büyük bir bölümü HD olarak yayınlanıyor. Böylece kişiler izledikleri yayınları olabilecek en kaliteli görüntüler ile birlikte seyrederken sıkılmadan rahatlıkla televizyonları takip edebiliyorlar. Herkesin televizyondan beklentileri farklı olurken bu platform sayesinde kişiler ilgi alanlarına göre seçimlerini gerçekleştirip programları rahatlıkla takip edebiliyorlar. Diziler, sinemalar, eğlence programları ya da spor müsabakaları rahatlıkla izlenmiş oluyor.

Film izlemek birçok kişinin en büyük zevklerinden birisi olurken bunun için sürekli sinemaya gitme şansları maalesef olmuyor. Sinemalara ulaşım sorunu olurken kişiler işlerinden arda kalan zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar. Bu sebeple de trafikte zaman harcamak yerine evlerine giderek kendi film izleme ortamlarını hazırlayabiliyorlar. Bu ortamlarda kişiler sinemaların aksine istedikleri her besini tüketebilirken çok yüksek bedeller ödemek zorunda da kalmıyor. Bu sebeple D-Smart sinema paketini satın alan kişiler her hafta televizyonlarda ilk kez yayınlanan 6 filmi izleyerek sinema ihtiyacını karşılıyor. Bu filmler yabancı ya da yerli olabilirken bunlara ek olarak günün her saatinde sinema tarihinde iz bırakmış olan filmler izleyiciler ile buluşuyor.

Sinema filmlerinin dışında diziler de düzenli olarak izleyiciler ile buluşuyor. Dizi sektöründe Amerika tüm dünyada lider olurken aktif olarak devam eden ve finalini yapmış ancak milyonlarca kişi hala peşinde sürükleyen diziler yer alıyor. Bu dizilerin tamamı D-Smart ekranlarından izleyiciler ile buluşurken kişiler dizilerini büyük bir rahatlıkla takip ediyor. Sürekli olarak aynı saatlerde, bir düzen içerisinde yayınlanan dizileri kişiler takip ederken birkaç saatlik de olsa günlük streslerinden uzak kalmış ve yeni bir hikâyenin içerisinde kendilerini bulmuş oluyorlar. Bu sebeple de d samart kullanan kişi sayısı imkânları arttıkça artış gösteriyor.

Kişiler D-Smart üyeliklerini internet üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyor. Özel indirimler sayesinde kişiler aylık 19 TL’den başlayan fiyatlar ile birlikte bu hizmetlere kavuşuyorlar. Aylık 19 TL ödeyen kişiler birçok HD kanala sahip olurken toplamda 250’nin üstünde kanala ulaşım sağlayabiliyor. Sinema, dizi ve spor gibi hizmetleri ekstra olarak satın alan kişiler bunlar için aylık çok düşük miktarlarda ödemeler yapıyorlar. Birçok kişi programların tamamı için zaman bulamadığından yalnızca ilgi alanında olan paketleri satın alıyor. Bunun sonrasında taahhüt de verilirse çok uygun fiyatlarla birlikte D-Smart kullanıcısı olunabiliyor. Birçok kampanyası bulunan D-Smart artık kampanyalar dahilinde kurulum ya da aktivasyon ücreti almazken kampanya bitene kadar taahhüttü bozmayan kişiler herhangi bir bedel ödemeden bu işlemleri gerçekleştirmiş oluyor. Herhangi bir sorunda sürekli olarak yetkili kişilerden yardım alma şansları da bulunuyor.