Süreç konusunun en büyük öneme sahip olduğu alanların başında hukuk gelmektedir. Hukuk içerisinde kişilerin başarı ede edebilmesi için bu sürecin çok etkin ve aktif bir biçimde işlerlik kazanması gerekmektedir. İşte bu işlerliğin kazanılması için er bir bireyin verilerinin güvenlik altında tutulması ve davarının analizinin de daha yapılabilir boyut kazanabilmesi gerekmektedir. Avukat web sitesi hizmetlerini almaya başladıktan sonra hem bu konuda bir avukat arayan kişilerin size erişmesi çok daha kolay bir hal alacaktır hem de hali hazırda erişmiş olan kişilerin dava bilgilerinin kolay ve pratik bir yöntem ile saklanması mümkün kılınmış olacaktır. Avukatlar için web sitesi içerisinde iletişim bilgilerinizi de verdiğiniz zaman elde edeceğiniz geri dönüşlerin çok daha fazla sayıda olacağının ve bu sayının ortaya koyacağı artışın asıl sebebinin de tanınırlığın artırılması olduğunun da farkında olmalısınız. Kişilerin sizin bu dava türü içerisinde aktif ve profesyonel bir sisteme sahip olduğunuzu anlaması demek kısa bir zaman dilimi içerisinde diğer kişiler tarafından da tanınır ve takip edilir bir statü kazanmak demektir. Avukat web siteleri denildiği zaman işte bu anahtar kelimeler hakkında net bir biçimde bilgi sahibi olmalı ve artık teknoloji ile hukuku iç içe geçirebilme yetisine sahip olan Brunsia’dan faydalanmalısınız.

Otomasyon Nedir? Fiyat Bakımından Nasıl Bir Seviyeye Sahiptir?


Hukuk otomasyon programları içerisinden seçim yaparken asıl kriterinizin güvenilirlik olması gerekmektedir. Kişilerin bu otomasyon sistemleri kapsamında elde edebilecekleri genel düzeyin en sağlam olduğu firmalardan bir tanesinin Brunsia olduğunun bilincinde olmalısınız. Otomasyon sistemleri kapsamında bir hukukçu olarak faydalanabileceğiniz hizmetlerden bazıları;


  • Davaların takip işlemlerinin elektronik ortamdan yapılması
  • Hukuk otomasyonu kapsamında kaydedilmiş olan icra keşif dosyalarının takibi
  • Müvekkil listelerinin oluşturulması ve istenilen zaman çıktı alınır bir hale getirilmesi


Hukuk bürosu otomasyon programı içerisinde siz de bir hizmet hesabı sahibi olmak isterseniz firmaya mail ile ya da iletişim numarası ile erişme imkanını elde edebilir ve bu şekilde davalarınızın takibini de kolayca sağlama yolunda ilerleyebilirsiniz.