Desi Alarm Neden Tercih Edilmelidir?

Piyasada onlarca alarm markasının olduğu açıktır. Bunlardan hangisini daha faydalı veya daha kaliteli olduğunu araştırmak içinse iyi bir çalışma yapmak gerekiyor. Ancak bu işi kolaylaştırmak için şunu ifade etmeliyiz. Piyasada bulunan alarm ürünlerinin birçokları dışarıdan getirilen ürünlerdir. Özellikle Çin’de üretilen ürünlerin yerli marka isimleri kullanılarak ülkemizde pazarlandığını ifade edebiliriz. Bu ürünlerin servislerinin ve herhangi bir sorun çıktığında yetkili mercilerinin çok da müşteri odaklı hareket etmediklerini bilmeniz gerekir. 

Yüzde yüz yerli bir çözüm: Desi Alarm!

Alarm ürünlerini Türkiye’deki müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlayan Desi Alarm, birbirinden farklı ürün gamıyla herkese ihtiyacı olanı sunuyor. Yüzde yüz yerli mühendisliğin kullanıldığı alarm sistemleri ithal edilen ürünlerden çok daha cazip fiyatlara satılıyor. Bunda, kur farkının ürünler üzerindeki baskısının yerli üretim olan Desi Alarm ürünleri için söz konusu olmaması geliyor. Siz de, hem uygun fiyata hem de kaliteli bir ürüne sahip olmak için Desi Alarm sistemlerini kullanabilirsiniz. 

Yüksek standart koruma prosedürü

Desi Alarm, tüm ürünlerinde birinci sınıf bir mühendisliği ilke ediniyor. Bunun sağlanması için yüksek koruma prosedürünü işleyen alarm ürünleriyle dünya standartlarını yakalıyor. Ülkemizdeki birçok alarm sisteminden farklı olarak daha caydırıcı özelliklere sahip olan Desi Alarm; hassas, algılama yeteneği yüksek ve haberleşme sistemi açısından hızlı olmasıyla ön plana çıkıyor. 

Kaliteli servis hizmeti

Ayrıca yüzde yüz yerli üretim olmasının da sağladığı birtakım faydalar söz konusudur. Özellikle herhangi bir sorunda müşteri odaklı hareket eden servis hizmetlerinin sunulması, Desi Alarm markasının en önemli avantajlarından birisidir. Keşif ve montaj gibi işlemlerin ardından her türlü sorun için de çalışan servis hizmeti, haftanın her günü ve saati alarm sistemlerinizle ilgili yaşayabileceğiniz muhtemel problemler için hazır tutulmaktadır. 

Uygun fiyat alarm sistemi

Alarm sistemlerinin sağladığı fayda düşünüldüğünde fiyatlarının yüksek olması anlaşılabilir. Birinci sınıf mühendislikle üretilen alarm sistemlerinin fiyatları arasındaki fark kurdan da kaynaklanabilir. Özellikle ithal edilen ürünler çok daha pahalıdır. Üstelik ithal edilen ürünlerde servis hizmeti veya ürünün kalitesiyle ilgili belirsizlik söz konusudur. Desi Alarm ile tüm belirsizliklerden ve uçuk fiyat ödemekten kurtulabilirsiniz. 

Servis, Satış ve Montaj için 0850 304 46 16 – 0212 619 11 11 – 0216 572 55 10 numaralardan ve Web Sitemizden bizlere ulaşabilir destek alabilirsiniz.