Facebook; insanların başka insanlar ile iletişim kurmasını ve bilgi alışverişinde bulunmasını sağlamakta olan sosyal paylaşım sitesidir. Her gün milyonlarca kullanıcı Facebook üzerinde çeşitli videolar ve içerikler paylaşmaktadır. Günden güne kullanıcı sayısı artmakta olan Facebook’ta paylaşılmakta olan videoları beğenip bilgisayarınızda saklama isteği duyabilirsiniz. Beğenmekte olduğumuz videoları bilgisayarımıza kaydetmek Facebook video indir ile çok kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Facebook sosyal paylaşım sitesinde beğenilmekte olan videonun URL’sini kopyalayarak video indirme sitesine yapıştırıp indirme linkini oluştur tuşuna basarak indirilmek istenilen video bilgisayara mp3 ve mp4 olarak yüklenebilmektedir. Ayrıca bilgisayara indirilmekte olan mp3 ve mp4 içerikleri cep telefonlarına aktarılarak müzik keyfi cep telefonundan da çıkartılabilmektedir.

Video İndirme Süresi Ve Üyelik Ücreti

Facebook’tan bilgisayara video indirme süresi yaklaşık 1 dakika ile 2 dakika arasında bir zamanı kapsamaktadır. Aktif olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta olan video indirme sitesi sürekli güncellenmekte olduğundan video indirme sırasında herhangi bir takılma yaşanmamaktadır. Video indirme sitesiakıllı URL tanıma özelliği ile URL’leri otomatik olarak algılayarak kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlamakta olan pratik bir sitedir.

Ayrıca videonun uzunluğu ne kadar çok olursa olsun video indirme süresi uzamamakta diğer videolar ile aynı hız ve kalite içerisinde indirme işleminiz gerçekleşmektedir ve istediğiniz uzunlukta videoyu indirme özelliğine sahiptir.

Videoları bilgisayara indirmek için siteye Facebook üzerinden ücretsiz olarak giriş sağlayabilir veya siteye ücretsiz olarak kendinize ait kullanıcı adı ve şifre oluşturarak ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz.

Video İndirme Programının Özellikleri

Karışık menüler içermeyen, fazla işlem ve butonlarla kullanıcıyı yormadan kolay ve pratik bir şekilde çalışma sağlamakta olanvideo indirme programı her düzey kullanıcı tarafından kolay bir şekilde kullanılabilecek işlevsel bir programdır. Videoları istediğiniz kalite ve formatta indirebileceğiniz yazılım dilerseniz kullanıcıya, kanala ve çalma listesine göre tüm videoları tek tuşla bilgisayara indirebilme özelliğine sahiptir. HD kalitesine sahip olan videolarınızı yine HD kalitesinde bilgisayarınıza indiren program kaliteli platformu ile pek çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Programla video indirme işlemi gerçekleştirirken tek bir video indirebildiğiniz gibi aynı zamanda toplu olarak indirme işlemi de yapılabilmektedir.

Aynı zamanda program aracılığıyla Facebook üzerinde bulunmakta ve paylaşılmakta olan en popüler video kanallarını görüntüleyebilir ve bu kanallar üzerinden istediğiniz videoları kolay bir şekilde tek tuşla bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirilen videoları MPG, AVI, MP4, 3GP, 3G2, WMV, PSP, MOV gibi formatlar ile kullanabilirsiniz.

Kısaca Facebook video indirme özelliklerinden bahsedecek olursak;

-          Farklı kalitede video indirebilme ve farklı formatlara dönüştürebilme
-          Download çubuğu ile belirli bir klasöre indirebilme
-          Videoları Mp3 ve Mp4’ e çevirebilme
-          Videoyu farklı kaydetmek için açabilme
-          İndirme linklerini kopyalama ve URL’yi otomatik olarak algılama