Google'ın Pixel Buds artık İngiltere, Avustralya ve Almanya'da kullanıma sunuldu. Google'ın Pixel Buds yalnızca geçen sonbaharda piyasaya çıktığında ABD ve Kanada'da mevcuttu ve şimdi Android Polisi aracılığıyla Avustralya, Almanya ve İngiltere'ye doğru yola koyuluyorlar.

İncelememizde belirtildiği gibi, açık hava tasarımı ve kısıtlı uyum seçenekleri herkes için geçerli olmasa bile, Google Yardımcısı entegrasyonu hala birinci sınıf olmasına rağmen, orada en iyi kablosuz kulaklıklar değiller.

FİYATI DA KALİTESİ GİBİ YÜKSEK

Pixel Buds, şu anda üç yeni ülkedeki çevrimiçi Google Store'dan edinilebilir. Avustralya'da 249 ABD doları, Almanya'da 179 ABD doları veya İngiltere'de 159 ABD doları tutarında döviz kurlarından ödenecekler; bu da, döviz kurlarından sonra 195 ila 220 dolar arasında değişmekte olup, bu da Google'ın 159 dolar fiyat etiketinden çok daha pahalıdır ABD'deki suçlamalar.

HENÜZ TÜRKİYE'DE YOK

Google tarafından üretilen Pixel Buds kablosuz kulaklıkları farklı ülkelere yayılarak satışını artırma yoluna gitse de Türkiye'de henüz satışı bulunan ürünler arasında yer almıyor. İlerleyen zamanlarda Türkiye'de piyasaya sürülecek olup olmaması merak konusu oldu.

Kaynak: Beyaz Gündem