Youtube artık yalnızca video izlemek amacıyla kullanılmıyor. Youtube’un kullanış amacı araştırıldığında Youtube üzerinden müzik dinleyen Türkiye kullanıcılarının da sayısının kayda değer olduğu görülüyor.

Öyle ki Youtube üzerinden müzik dinlemek ve dinletmek için yapılan çalışmalar gün geçtikçe popülerliğini artırıyor. Ancak internetiniz olmadığında ve kotalı internet kullanıcılarında aynı müziği birden fazla dinlemek problem oluşturuyor.

İnternet kısıtlılığı veya bilgisayarınıza farklı bir nedenle müzik indirmek istediğinizde artık Youtube Music Downloader ile Youtube’dan müziğinizi indirebileceksiniz. Dinlediğiniz şarkı, ilahi veya herhangi bir müziği Youtube’dan indirmenin güvenlik açısından da avantajlı olduğunu hatırlatarak bu programla neler yapılabileceğinden biraz bahsedebiliriz.

Youtube’dan müzik indirme programı olan bu program ile kolayca dilediğiniz müziği bilgisayarınıza indirebileceğiniz gibi bunun yanı sıra indirdiğiniz müziği ses dosyası şeklinde de kaydetmeye imkan bulabiliyorsunuz. Youtube müzik indirme programını indirmek için tıklayınız.

Mp3 formatında müzikleri bilgisayarınıza indirerek kullanma imkanı veren Youtube Music Downloader, akıllı telefonlarda da kullanılabiliyor. PSP ve iPod için müzik indirme işlemlerini de hem hızlı hem de güvenilir bir biçimde indirebilirsiniz. Tubidy iOS uygulamasını indirmek için tıklayınız.