Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir kahvehane işletmecisi müşterilerine çay-kahve hizmetinin yanı sıra ücretsiz internet imkanı da sunuyor.

Lüleburgaz’da müşterilerine Wİ-Fİ üzerinden internete bağlanma hizmeti sunan kahvehane ilgi çekiyor. Kahvehane işletmecisi Kadir Demir, iş yerinde başlattığı Wİ-Fİ hizmeti sayesinde işlerin arttığını söyledi.

Teknolojiye ayak uydurduklarını aktaran Demir, "Son zamanlarda kahvehanelere kablosuz internet bağlantısı yaygınlaştı. Biz de teknolojiye ayak uydurmak istedik. 1.5 yıldır vatandaşımıza Wİ-Fİ hizmeti veriyoruz. Gençlerin faydalanması için böyle bir şey yaptım. Gençlerin yanında diğer vatandaşlarımız da bu hizmetten yararlanıyor. Çünkü akıllı telefonlar sadece gençlerde yok. Herkes kullanıyor" dedi.

"Bu uygulama işimizin canlanmasını sağladı"

İnternet hizmeti ile müşterilerin arttığını kaydeden Demir, "Wİ-Fİ hizmeti aynı zamanda müşterilerinin artmasına da etki etti. Bu uygulama işimizin canlanmasını sağladı. Şimdi kahvelerde internet olunca vatandaşlar hem çayını içiyor hem interneti kullanıyorlar. Tüm müşteriler bana bu uygulamanın çok güzel olduğunu söylüyor. Ben Wİ-Fİ hizmetini bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

"Uygulamadan çok memnunum"

Uygulamadan memnuniyetini dile getiren müşterilerden Ünal Mıhçı, "Arkadaşlarla sohbet edip sosyal medya, haberler ve gündemi takip ediyoruz. Ben bu uygulamadan çok memnunum ve faydalanıyorum" ifadelerini kaydetti.

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım ise teknolojiyi takip edip müşterilere en iyi hizmeti sunduklarını söyleyerek "Wİ-Fİ hizmeti çok faydalı. Lüleburgaz’da birçok kahvemizde bu hizmet var. Kahveci arkadaşlarım bu hizmetten vatandaşların memnun olduğunu bana söylüyorlar. Teknoloji ilerliyor. Biz de üyelerimizle birlikte teknoloji takip edip vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.