Program sektörüne android işletim sistemi ile birlikte girmiş Mobogenie Android kişiselleştirme programını ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ücretsiz program indirmek için tek yapmanız gereken Mobogenie indirmek ve kurulumunu yapmaktır. Kurulum için yapmanız gerekenleri makalemin devam eden kısmında anlatmaya çalışacağım.

Mobogenie tam olarak nedir? Bu program ile neler yapılabilir?

Program kişisel bilgisayarınız üzerinden telefonunuzu kontrol etmenize olanak sağlar.  Sadece android sistemi içerisindeki dosyalarınızı görmeniz dışında aynı zamanda bu dosyalar üzerinde değişiklik yapmanıza da olanak sağlar. Bu uygulama ile kişi listenizi, uygulamalarınızı, resimlerinizi ve müziklerini hatta daha fazlasını görüntüleyebilir eklemeler ve çıkartmalar yapabilirsiniz. Programın bir diğer güzel özelliği ise bu program sayesinde bilgisayar üzerinden kısa mesaj gönderip alabilirsiniz. Bir nevi bilgisayarınızla akıllı telefonunuzu bir bütün haline getirir diyebiliriz.

Mobogenie aynı zamanda anroid kullanıcılar için uygulama mağazası sunmaktadır. Yine bilgisayarınız üzerinden mağazada beğendiğiniz uygulamanın kenarındaki install butonuna tıklayarak oyununuza istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz. Zaten telefonunuza tam erişim verdiğinden isterseniz uygulama kaldırma işlemlerini de yine kişisel bilgisayarınız üzerinden yapabilirsiniz.

Program kullanıcıların zevklerine tercihlerine göre duvar kâğıtları, zil melodileri gibi bir çok materyali ücretsiz olarak kullanıcıya sunar kullanıcı ise isterse bu duvar kâğıtlarını ve zil seslerini telefonuna bilgisayarı aracılığıyla aktarabilir hatta bu dosyaları bilgisayar üzerinden varsayılan duvar kağıdı ve varsayılan zil sesi haline getirebilir.

Oyunun Kurulumu?

Kurulum işlemi tamamen Türkçedir. İleri - ileri derken dikkat etmeniz tek gereken tam kurulum yerine özel programı seçerek sadece mobogenie için kurulum işleminin yapılmasını sağlayın.