Sosyal medya hayatımıza girmiş olduğu andan itibaren insanların karşısına pek çok iş imkanı çıkartmaktadır. Tanıtımlar, reklamlar olarak insanlara ek gelir imkanı sağlayan araç olarak kullanılan sosyal medya hesaplarında yeterli sayıda takipçiniz ve beğeniniz yok ise markalar sizinle çalışmayı tercih etmiyorlar. Bu durumu tersine döndürmek isteyen ve takipçi kazanmak isteyen insanlar sosyal medya hesaplarında bir ivme kazanmayı istemektedir. Böylelikle markaların onlarla iş birliği yapabilmesini sağlamaktadırlar.

Takipçi ve Beğeni Satın Alma Hizmeti

Kendilerini geliştirdikleri alan hangisi olursa olsun insanların kendilerini ve fikirlerini takip eden insanlara ihtiyaçları vardır. Bu durumu öngörmüş bir işletme olan crovu.co sitesi, 2012 yılında kurulmuştur ve hala faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Sosyal medyada yeterli sayıda takipçiye ulaşmak isteyen insanların bunu organik yoldan yapamadığında uğradığı hayal kırıklığını gidermek için takipçi ve beğeni satın alabildiği sitede her kesimden insanın bütçesine uygun hizmet vardır.

Twitter Takipçi ve Beğeni Satın Almak

Daha çok yazılı paylaşımlar yapılan Twitter sitesi için farklı bütçelere uygun üç farklı grupta hizmetleri vardır. Twitter sitesinde beğenilerini artırmak isteyenlere yönelik beğeni satın alma, retweetlerini artırmaya yönelik retweet satın alma, takip arttırmak isteyenlere ise takipçi satın alma kategorilerinde hizmet sunmaktadırlar.

Youtube Abonesi ve İzlenme Satın Almak

Youtube en revaçta olan sitelerin başında gelmektedir. Youtube sitesinin son zamanlarda çıkarttığı bin abone ve dört bin saati geçen izleme süresi zorunluluğu, Youtube sitesinden para kazanmak isteyen insanlar için en başta istek kırıcı olsa da bu olayın üstesinden kolayca gelmenizi bu internet sitesi sağlıyor. Verdikleri hizmetlerin arasında Youtube izlenmesi ve Youtube abonesi satın alma özellikleri de var. Sayı arttıkça fiyatın da doğru orantı ile arttığı paketler ile dilediğiniz görüntülenmeyi kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Facebook Sayfa Beğenisi ve Takipçisi Satın Almak

Facebook sitesinde paylaşım yapan ve sayfa ziyaretlerini artırmak isteyen insanlar için özel paketler de geliştirmiş olan siteden, Facebook sayfanız için beğeni ve takip de satın alarak kolaylıkla rakiplerinizin arasından sıyrılabilirsiniz. Facebook sitesinde yapılan reklamlardan gelir elde etmek oldukça kolaydır, tek yapmanız gereken internet sitenizi parlatmak ve markalar ile işbirliği yapmaktır. Yüksek takipçiye sahip olan sayfalar ile markalar sürekli olarak iş ortaklığı projeleri düzenlemektedir.

İnstagram Takipçi, Beğeni ve İzleyicisi Satın Almak

Instagram sosyal medya sitesi, Crovu sitesinin hizmet verdiği bir diğer alandır. Bu alanda hizmet almak istiyorsanız siteyi ziyaret etmeniz tavsiye edilir. Sitede pek çok farklı paket ve ücret vardır. Herkesin bütçesine uygun olarak ayarlanmış bu bütçelerin en düşük ücreti 8 Türk Lirasından başlayarak katlanarak artmakta ve 500 Türk Lirasına kadar çıkmaktadır. Herkesin bütçesine uygun olarak geliştirdikleri bu sistemde, 100 takipçiden 25000 takipçiye kadar kazanmanız, dilediğiniz fotoğraflarınız için beğeni almanız, Instagram’da paylaştığınız videolarınızın izlenmesini sağlamanız ve TV hizmetlerindeki görüntülenmenizin artmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Hesabınızda paylaşacağınız her gönderinin etkileşimi daha da yükseleceği için markaların sizinle işbirliği yapma oranı gittikçe artacaktır ve sosyal medyayı bu şekilde ek gelir olarak da kullanabileceksiniz.

Sistem Nasıl İşliyor?

Bu takipçi, beğeni ve izlenme hizmetlerini satın aldıktan sonra sistem sizlerden şifrenizi istememektedir. Direkt olarak sizlerin internet adresinize takipçi ve beğeni gönderimi yapılmaktadır. Yedi gün yirmi dört saat teknik destek hizmeti veren sistemde, bazı seçenekler 1 saat içerisinde teslim edilmekte bazıları daha uzun sürmektedir. Takipçiler Türk ve dünya çapından sosyal medya hesaplarınıza yönlendirilmektedir. Sistemin en iyi yanlarından birisi, kendinizi takip ettirmek ve beğendirmek için başkalarını takip etmeniz ve beğenmeniz gerekmiyor. Ücretini ödedikten sonra gerçekleşen artışı izlemek kalıyor sadece.

İzlenme satın almak için video linki ile gönderim yapılmaktadır. Sistemlerde taksit imkanı seçeneği de sunulmaktadır. Dilediğiniz sosyal medya hesabınızın adı, linki ve açık adresiniz ile kolaylıkla beğenilerinizi satın alabilirsiniz. Özellikle İnstagram hesapları için otomatik telafi özelliğine sahip olan sistemde, sizi takip eden kişiler takipten çıktığında yerine yeni takipçiler gelerek sayınızın sabit kalması sağlanıyor. Aldığınız hizmet ve ödediğiniz paraya kesinlikle değen bir deneyim olan Crovu sistemi, ülkemizde en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir.