Temizoda, biyoteknoloji, analiz ve laboratuvar fuarları 20 Nisan’da kapılarını açacak.

20-22 Nisan 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda eş zamanlı düzenlenecek üç fuarla Temizoda, biyoteknoloji, analiz ve laboratuvar konuları, yaşam bilimleri endüstrisinde bir araya geliyor. Akdeniz Tanıtım ve Prosigma Tasarım tarafından gerçekleştirilecek olan bu fuarlarda, katılımcı firmalar ve akademisyenler tarafından gerçekleştirilecek, son derece zengin içerikli 42 oturumlu konferans ve panellerdeki sunumlarında bilim, endüstri ve teknoloji dünyasındaki son gelişmeler aktarılacağı bildirildi.

Fuar kapsamında, en önemli etkinliğin ’OpenLab Uygulamalı Laboratuvar Atölyesi’ olacağı belirtilirken bilimsel koordinasyonu Boğaziçi Üniversitesi Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından yapılmakta olan OpenLab’ın Türkiye’de bu alanda yapılan ilk canlı laboratuvar atölyesi olacağı açıklandı.

Ayrıca yapılan açıklamada; sağlık sektörü, ilaç endüstrisi, laboratuvarlar, Ar-Ge laboratuvarları, üniversiteler, hastaneler, sivil ve askeri elektronik sanayi, gıda ve tarım endüstrisi ve daha bir çok ilgili sektör temsilcileri, akademisyenler ve profesyonellerce ilgi ile izlenecek olan fuar ve konferans etkinlikleri, sektörlerdeki en son teknolojik gelişmeleri gündeme taşıyacağı kaydedildi.

Fuarı 220 firma ve bin 500 ürün ve markanın yer alacağı ve 10 bin profesyonel ziyaretçi tarafından izleneceği bekleniyor.