Bitlis Valisi Ahmet Çınar, kırsalda ve kış aylarında bölücü terör örgütü mensuplarına karşı başarı gösteren askeri personeli takdirname ile ödüllendirdi.

Valilik makamında düzenlenen törene Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Gezer ve komutanlıkta görevli askeri personeller katıldı. Makama gelen tüm personeli tek tek karşılayan Vali Ahmet Çınar, operasyonlarda gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek, daha önceden hazırlanan takdirname belgelerini verdi.

Burada konuşan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, operasyonlarda üstün başarı elde eden askeri personeli resmi anlamda özelliği olan takdirname ile ödüllendiklerini kaydetti. Çınar, “Jandarma Komutanlığımıza bağlı arkadaşlarımız, subay, astsubay, uzman er-erbaşlarımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden hem yabancı ülkelerin hem de ülkemiz içerisinde bulunan teröristlerin tamamını, niyetlerine, emellerine karşın ülkemizin bütünlüğü için mücadele ediyorlar. Bunu da yaz kış demeden, saat mefhumu gözetmeden, gerçekten doğrudan ateşin içerisinde mücadele ediyorlar. Tabi ki hepsine biz minnettarız. Ülke ve millet olarak hepsine müteşekkiriz. Ancak biraz daha öne çıkan durumlar ve arkadaşlarımız oluyor. Bugünde terörle mücadelede üstün başarı gösteren, canlarını ortaya koyan arkadaşlarımıza takdirname, resmi anlamda bir özelliği de olan takdirname ile ödüllendirmiş olduk” diye konuştu.