Abant İzzet Baysal Üniversitesinde eğitim gören öğrencilere, final sınavları öncesi düzenlenen moral gecesine Narven ev sahipliği yaptı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin değişik fakültelerine eğitim alan öğrenciler, yoğun başlayan final haftasında Narven’de keyifli bir gün geçirdi. Türk Ocakları Bolu Şubesi tarafından düzenlenen moral gecesinde, SPA alanlarında dinlenen öğrenciler havuzlarda eğlenceli vakit geçirdiler.

Gönüllü olarak öğrencilere destek olduğu için Narven A.Ş. Genel Müdürü Serdar Yıdız’a teşekkür eden Türk Ocakları Bolu Şubesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamdi Zenginbal, “Narven sadece Bolu için değil, Türkiye için büyük bir nimet. Çünkü bu konforda bir tesis yok. Özellikle İstanbul ve Ankara’da yoğun iş hayatında çalışan insanların doğanın içinde tatil yaparak, şehir stresini giderebileceği ender yerlerden biri. Narven, ticari kaygı gözetmeksizin herkesin konforunu düşünmüş. Narven’i en ince detayına kadar düşünerek tasarlayan, hayata geçiren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen moral gecesine ilişkin memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise, “Narven herkesin gelip görmesi gereken muhteşem bir kaplıca. Sadece Bolu için Türkiye için değil, yurt dışından misafirleri ağırlayabilecek muhteşem bir ortam” şeklinde konuştular.