Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nda altın madalya kazanan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis Oyuncusu Muhammet Haylaz’ı ödüllendirdi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İlhan Satık’ın da katıldığı ve Ankara Yolu’ndaki belediye binasında gerçekleşen kabulde Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’da spor anlamında yaptıkları yatırımlara değinen Altepe, atılan adımların doğal sonucu olarak birçok spor branşta başarıdan başarıya koştuklarını söyledi. Özellikle futbol dışındaki alanlarda tesisleşme açısından Türkiye’nin en önemli bölgesi haline geldiklerini vurgulayan Altepe, şehri tenis kortlarıyla donattıklarını ifade etti.

Son dönemde Belediyespor bünyesinde profesyonel 21 adet tenis kortunu hizmete aldıklarını hatırlatan Altepe, “Kortlarla Türkiye’de öne çıkmak, sporcularımıza daha iyi imkanlar sunmak ve yapılan yatırımların sonuçlarını almak Bursa’ya ayrı bir prestij katıyor. Arkadaşımız Muhammet Haylaz da Bakü’de düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nda başarıyı yakaladı. Burada altın madalya aldı. Kendisini ve hocamızı tebrik ediyoruz” dedi.

Bursa’nın ismini voleybol, masa tenisi ve güreş branşlarında öne çıkartırken teniste de duyurmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Oyuncumuzun kendisini ve değerli hocamızı tebrik ediyoruz. İnşallah ortaya konulan başarıların devamı artarak gelir” diye konuştu.

Altepe, alınan başarının ve ziyaretin anısı olarak, Belediyespor oyuncusu Muhammet Haylaz ve hocası Mesut Aybay’a hediye takdim edip hatıra fotoğrafı çektirdi.