Bu yıl milli bisikletçi Kasım Şen adına düzenlenen 5. Uludağ Bisiklet Performans Tırmanışı ile Yozgat’ta 3. Ulusal Dağ Bisikleti yarışlarına katılan İnegöl Dostum Bisiklet Takımı, zirve için pedal çevirdi.

İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettiriyor. Dostum, İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl’ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Son olarak 5. Uludağ Bisiklet Performans Tırmanışı ile Yozgat’ta bu yıl 3.’sü düzenlenen Ulusal Dağ Bisikleti Yarışmalarında boy gösteren Dostum Bisiklet Takımı sporcuları, zorluk derecesi yüksek olan parkurları bir bir geride bırakarak zirveye yerleşti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sadece rakipleri ile değil, sıcakla, yüksek eğilimli yokuşlar ve inişlerle mücadele eden sporcularımızı tebrik ediyorum. İlerleyen yarışlarda sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dostum olarak, gençlerin spor yapması ve doğada güçlerini harcaması kötü alışkanlıklara yönelmemesi için bu tarz etkinliklere katılım göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.