Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ’Anadolu Medya Ödülleri’ Ankara’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Rixos Otel’de ulusal alanda marka olmuş isim ve kuruluşların da ödüllendirildiği geceye Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoglu, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve Anadolu Medyasının temsilcileri katıldı.
Son dönemde yaptığı atılımlar ile Bursa’da adından söz ettiren, Kablo Tv, Türksat Uydu yayını ve son olarak da Digiturk 232. Kanaldan izleyici ile buluşan Kanal 16, gecede ödül alan Anadolu Kanalları arasındaydı. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi ve sonrasında yaptığı özel yayınlarla milletin yanında olan Kanal 16, Anadolu Medyası ve izleyicilerin oylarıyla “15 Temmuz Ömer Halisdemir” özel ödülüne layık görüldü.
Kanal 16 adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı.
Gecede Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay, Oktay Kaynarca, Diriliş Ertugrul, İbrahim Sadri, TRT, Oğuz Haksever, Can Okanar ve daha birçok ünlü isim de kendi alanlarında ödüle layık görüldü.