Bursa Valisi İzzettin Küçük, Keles ve Harmancık ilçesini ziyaret etti. Küçük, Harmancık’taki Eko Turizm Tesisleri ile Keles’teki Gököz Naturel Park Doğa Evleri’nin yöreye büyük katkı sağlayacağını anlattı.
Harmancık’ta Eko Turizm tesislerini gezen Vali Küçük, bölgedeki tesislerin hem yöre halkına ekonomik katkı sağlayacağını, hem de misafirleri metropol şehirlerin stresinden uzaklaştıracağını söyledi.
İlçe ziyaretine öncelikle Harmancık ilçesi ile başlayan Vali Küçük, Harmancık Kaymakamlığı’nda brifing aldı. Ardından ilçenin turizme yönelen yüzü olan ‘Eko Turizm Tesislerini’ ziyaret eden Vali İzzettin Küçük, tesiste yer alan evleri de gezmeyi ihmal etmedi.
Harmancık’taki incelemelerinin ardından Keles’e geçen Vali Küçük’e burada da Kaymakam Mustafa Türkcan tarafından brifing verildi. Keles’te yer alan muhtarlarla da bir toplantı yapan Vali İzzettin Küçük ardından Keles Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ameliyat olan ve evinde istirahat eden İlçe Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileklerini ileten Vali Küçük’e Belediye ziyaretinde Başkan Vekili Mustafa Özdemir eşlik etti.
Keles’te bulunan BESAŞ tesislerinde de inceleme gerçekleştiren Vali İzzettin Küçük, doğa ile başbaşa kalmak için misafirlerini çağıran Keles Gököz Naturel Park Doğa Evlerini de gezerek dağ ilçe ziyaretlerine noktayı koydu.