Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, Çanakkale’nin yöneticileri ile ‘Yöneticilik Zirvesi’ düzenledi. Girişin oyuncak karşılığı olduğu programda köy çocukları için 700 oyuncak toplandı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Halkla İlişkiler Topluluğu, yöneticilik zirvesi düzenledi. 2 oturumdan oluşan program Troia Kültür Merkezi’nde Çanakkaleliler ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Programın açılışında konuşan topluluk başkanı Batı Alay, düzenledikleri etkinlikle yöneticilerden bilgiler alacaklarını ve bunun mesleki yaşamda kendilerine olumlu katkılar sunacağını belirtti. Zirve iki oturumda ve Öğretim Elemanı Gökhan Bayram’ın moderatörlüğünde gerçekleşti. İlk oturumda Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ ‘Yöneticilikte Planlama’, Avustralya Konsolosu Dylan Walsh ‘Genç Yöneticiler Tavsiyeler’ ve ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ‘Yöneticilik Özellikleri’ konusunda bilgiler verdi.
Zirvenin 2’inci oturumunda, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Züküf Memiş ‘Yöneticilikte Fark Yaratmak’, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ‘Yöneticlikte Sorun Çözme’ ve Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ‘Yönetici Ne Yapar?’ konulu sunumlarını yaptılar. Programın bitiminde katılımcılara katılım sertifikaları yöneticiler tarafından verildi.
Program sayesinde 700 oyuncak toplandı. Oyuncakların önümüzdeki günlerde köy çocuklarına dağıtılacağı belirtildi.