Çanakkale’nin Biga ilçesinde Engelliler Haftası nedeniyle Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından organize edilen Resim ve El Sanatları sergisinin açılışı yapıldı.
Çavuşköy Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin bir yıl içinde kendi imkanlarıyla yaptıkları çalışmaları gün yüzüne çıkarmak amacıyla Resim ve El Sanatları sergisi açıldı. Sergi açılışına; Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı, CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Açılışta konuşma yapan Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan," Değerli kardeşlerimizin el emeği, göz nuru hazırlamış oldukları eserlerin açılışını yapacağız. Bu haftalar farkındalığı arttırmak, sorunlarını ortaya koymak, çözüm önerileri geliştirmek, paydaşlar arasında iş birliğini geliştirebilmek içindir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ve bu serginin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Toplumsal ve sosyal hayatta birlik ve beraberlik içinde eşit bir şekilde yaşamanın önemine değinen Okul Müdürü İsmail Hepçin tüm katılımcılara teşekkür etti.