Çanakkale Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve danışanları, Çanakkale Orman İşletmeleri Müdürlüğünün desteğiyle TRSM ormanının ilk fidanları dikti.

TRSM Hatıra Ormanı fidan dikme etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Tıbbi Hizmetler Başkanı İsmail Temiz, “Bir aile ortamı oluşturulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde; danışanlarına umut ışığını sunan aynı zamanda da Çanakkale’ nin eşsiz doğasına katkıda bulunan bu hayali kuran TRSM sorumlu hekimi Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin nezdinde tüm TRSM ekibine, Destekleriyle hayalin gerçekleşmesini sağlayan Orman İşletmeleri Müdürü Barış Sergin’ e, Orman Bölge Ağaçlandırma Şefi İlhan Karaduman’ a, ulaşım hizmetlerine katkılarından dolayı Çanakkale Belediyesine, hayalin kurulmasına vesile olan ve her bir fidanı sevgileriyle toprağa diken TRSM danışanlarına ve ailelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Uzm. Dr. Özlem Öztürk Şahin ise, “TRSM ormanının ilk fidanlarını diktik. Umarız fidanlarımızla birlikte umutlarımızında büyüdüğünü yine hep beraber görme şansımız olur. Bu hayali gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Etkinlikte, pilav ikramının ardından Genel Sekreterlik, Çanakkale Devlet Hastanesi ve TRSM personelleri, TRSM danışanları ve ailelerinin birlikte fotoğraf çekimiyle son buldu.