Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı’na atanan İşadamı Sadullah Erdem, işlerin aksamadan devam edeceğini belirtirken TOBB’dan gelen 30 bin lira ile kırtasiye yardımı ve kışlık malzeme yardımında bulunduklarını açıkladı.
Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonları kapsamında geçtiğimiz ay gözaltına alınan Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak’ın toplantılara katılmadığı gerekçesiyle başkanlığı ve meclis üyeliği düşürüldü. Çankırı Ticaret Borsası Meclisi’nde yapılan seçimle İşadamı Sadullah Erdem Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı’na atandı.
Erdem, gazetecilerle Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı’nda bir araya geldi. Gündeme ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulunan Erdem, işlerin aksamadan devam edeceğini söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 30 bin liralık bütçesinin 10 bin liralık bölümü ile kırtasiye, 20 bin liralık bölümü ile de kışlık malzeme yardımı yaptıklarını anlatan Erdem, Çankırı’da ticaretle uğraşanlara yönetimiyle birlikte daha iyi hizmet sunma gayretinde olacaklarını belirtti.
55 yıldır ticaret yaptığını ifade eden Sadullah Erdem, "Ben 55 yıldır ticaretin içerisindeyim. Yalnızca Çankırı’da değil, dışarıda da birçok ticari girişimde bulundum. Dışarıdan kazandığım parayı da Çankırı’ya yatırdım. Çankırı dışında 1 liralık yatırımım söz konusu değil. Her şeyim Çankırı’da. Öldüğüm zaman da Sarıbaba’ya defnedileceğim" şeklinde konuştu.
Sadullah Erdem, üye sayısında bir değişiklik olmadığını sözlerine ekledi.