Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mithatpaşa Mahallesi’nde yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Mithatpaşa Mahallesinin, Kocasinan bölgesinde nüfusu en fazla artan ve imar hareketinin en fazla olduğu mahallerden biri olduğunu söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Mithatpaşa Mahallesi’nde cadde cadde sokak sokak gezerek, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ardından bölge esnafını tek tek gezen Başkan Çolakbayrakdar, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi. Sonrasında ise mahalle sakinleriyle birlikte sabah çayını içen Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet edip, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Mahalleye yapılan çalışmaların hem bölgeyi daha da güzelleştirdiğini hem de bölgenin değerini artırdığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ‘Yeni Kocasinan’ı vatandaşlarımızla birlikte şekillendiriyoruz” dedi. Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallemizde sokak sokak cadde cadde yenileme, değişim ve dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları bitene kadar bu çalışmalarımız devam edecek. Bu çerçevede mahalleye bu yıl 11 bin 550 metrekare alanı kapsayan 2 adet yeni park yapıyoruz. Şuana kadar yenilediğimiz yollara yaklaşık 11 ton asfalt serimi gerçekleştirirken 54 bin ton alt temel ve temel malzeme kullanıldı. Yenileme çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çalışmalar sonunda mahallemiz, Kayseri’ye ve Kocasinan’a yakışır hale gelecek. Ayrıca mahallemiz Kocasinan bölgesinde nüfusu en fazla artan ve imar hareketinin en fazla olduğu mahallerden bir tanesidir. İnşallah imar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek. ” diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalar tamamlandığında mahallenin çehresi tamamen değişeceğini ve cazibe merkezi haline geleceğini sözlerine ekledi.