Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, pazar mesaisinde Güvenli ve Parmakkapı kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanan hizmetleri yerinde inceleyip, mahalle sakinleriyle görüştü.

Başkan Fevzi Demirkol, mahalle gezileri kapsamında pazar mesaisinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Güvenli kırsal mahallesini ziyaret eden Başkan Demirkol’u, Mahalle Muhtarı Eyüp Kubat ve mahalle sakinleri karşıladı. Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, daha sonra fen işleri müdürlüğünce yapılan stabilize ve parke yolları denetledi. Mahalle sakinleriyle de yapılan çalışmalarla ilgili görüşen Başkan Demirkol, daha sonra Parmakkapı kırsal mahallesine geçti.

Başkan Fevzi Demirkol’u, Parmakkapı’da ise Mahalle Muhtarı Huda Özbay ile mahalle sakinleri karşıladı. Burada da, Haliliye Belediyesince yapımı tamamlanan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulunan Demirkol, mahalle sakinleriyle de yapılan çalışmalar hakkında görüştü.

Başkan Demirkol, Parmakkapı’daki denetlemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.