Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından devam eden üst yapı çalışmaları ile ilçe yaklaşan Kurban Bayramına hazırlanıyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde parke ile kaplı yollarda bakım ve onarım çalışmalarını Kurban Bayramı öncesinde hız verdi. Belirlenen iş programı doğrultusunda ekipler bu hafta Uzuntarla, Çepni ve Dumlupınar mahallelerinde bozulan satıhlarda parke tamiratları yaparak yolları iyileştiriyor. Ekipler, mahalle genelinde bozulan güzergahlarda yolların iyileştirme çalışmaları kapsamında bozulan parkeleri yenileyerek tamir ve bakımlarını yapıyor.

Çepni Mahallesi’nde parke serim çalışması yapan ekipler Uzuntarla Mahallesi’nde de kabristanlık çevresinde parke kaldırım yapımı ile mezarlık içinde parke yolları vatandaşların hizmetine sundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz’de mevsimsel etkiler ve alt yapı geçişi sonrası bozulan güzergahlarda üst yapı iyileştirme düzenlemelerini geniş bir yelpazede gerçekleştiriyoruz. Asfalt ve parke yollarda hızlık ve sonuç odaklı çalışıyoruz. Çalışmalarımızı bayrama kadar ilçe geneline yaydık. Düzenlemeler sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

Bozulan güzergahlarda yaşanan sıkıntıları parke tamiratları ile çözen belediye ekipleri belirlenen iş programı çerçevesinde bayrama kadar ring halinde yolları taramaya devam edecek.