Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi yolunda bin 200 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu kaynaklı olası su taşkını ve birikintilerini ortadan kaldırmak için yağmursuyu hattı imalatlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bulunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi’ne giden caddede başlatılan bin 200 metrelik yağmursuyu döşeme çalışması tamamlandı. MASKİ ekipleri, cadde üzerinde yağmursuyu nedeni ile oluşan su birikintilerini ve taşkınlarını ortadan kaldırdı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yağmursularının neden olduğu birikinti ve su taşkınlarını ortadan kaldırmak için hat döşeme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiği belirtti. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile şehrimizi daha yaşanabilir bir yerleşim merkezi haline getirmek için yoğun tempoda çalışıyoruz. Yunusemre ilçemizin Muradiye Mahallesi’nde yer alan Celal Bayar Üniversitemizin yerleşkesine ve Yunt Dağı bölgesindeki mahallelerimize giden caddede yağmursularının neden olduğu sıkıntıları ortadan kaldırmak için başlatmış olduğumuz altyapı çalışmasını tamamladık. Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz, cadde üzerinden araçlarıyla ve yaya olarak güvenli bir şekilde geçebilecekler. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.