Muğla Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaşması ile birlikte Menteşe ilçesinde alt yapı çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından, Düğerek, Emirbeyazıt ve Orhaniye Mahallelerinde içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları devam ediyor.

Düğerek Mahallesi İstikbal Sokak’ta yeni açılan içme suyu kuyusundan 3000’lik depoya takviye su bağlantısı imalat çalışmalarını sonlandırma aşamasına gelen MUSKİ ekipleri, Emirbeyazıt Mahallesi Mustafa Batıkoğlu sokakta ise yağmur suyu imalat çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca Muslihittin Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmaları yapan MUSKİ ekipleri, Osmankasapoğlu ve Mehmet Zekai sokakta kanalizasyon hat çalışmalarını tamamlarken, Cemal Karamuğla sokakta ise çalışmalar devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmaları ile Menteşe ilçesinin her geçen gün daha çok geliştiğini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “ Menteşe ilçemizin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu gibi alt yapısını her yönü ile sorunsuz hale getirmek için 2017 yılı plan ve programlarımız dahilinde eksiklik tespit ettiğimiz yerlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin mahalle ve sokaklarında eskiyen ve kullanım ömürlerini tamamlamış hatların yerine, vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri hatlarımız hizmete sunuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün Muğla genelinde olduğu gibi Menteşe ilçemizde de alt yapı çalışmalarına büyük önem veriyor. Bizde MUSKİ Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Osman Gürün’ün talimatları doğrultusunda Menteşe ilçemizin altyapısını güçlendirmek ve sorunsuz hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.