Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mahallelerde devam ettirilen sıcak asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevşehir Belediyesinin şehrin ana yollarının sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde, geçtiğimiz hafta içerisinde Nevşehir’in çeşitli mahallelerindeki çeşitli sebeplerle bozulan asfalt yolların da sıcak asfaltla kaplanmasına başlanmıştı.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün gözetiminde halen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü önündeki yolda devam ettirilen sıcak asfalt çalışmalarını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yerinde inceledi ve ilgililerden sürdürülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler aldı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile de görüşen Belediye Başkanı Ünver, sıcak asfaltlamayı yapan yetkililerle de görüşmelerde bulundu.

Nevşehir’de son 6 günlük çalışmalarla Fatih Sultan Mehmet ve 350 Evler Mahallesi’nde yaklaşık 8 kilometrelik bir alanda sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

Çalışmalar Yeni Mahalle’de devam ederken, sıcak asfaltlama çalışmaları önümüzdeki günlerde Esentepe, Emek, Sümer, Kıratlıoğlu ve İbrahim Paşa Mahallelerinde de gerçekleştirilecek.