CHP, İP ve SP'ye başsağlığı mesajımdır

Müttefikiniz HDP'nin silahlı kanadı PKK bölücü terör örgütünün dış işlerinden sorumlu en üst düzey 5 elemanından birisi olan Rıza Altun an itibariyle Türkiye Cumhuriyeti güvenlik güçlerinin ortak operasyonu ile İTLAF edilmiştir.

Acınız büyük ama bizler paylaşmıyoruz.

Siyonist İsrail "Arz-ı Mev'ud" hayalleri içindeki topraklarımızı Türkiye'den kopartmak için;
Sözde "Kürdistan" adı altında bizden almak isteyen, zerdüşt tohumu, kripto ermeni döllerinin ağır kayıplar vermesinden Milletçe çok memnunuz.

15 Temmuz darbe ve işgal teşebbüsünü Çanakkale ruhuyla, dünya durdukça hayranlıkla anılacak, muhteşem bir direnişle püskürten;
Müslüman Türk Milleti'nin bir mensubu olarak bu operasyonda emeği geçen adsız kahramanları alınlarından öpüyorum.

15 Temmuz sonrası içindeki sızıntıları temizleyen şerefli ordumuz, kahraman polisimiz PKK ve FETÖ'nün belini kırdı.

Ancak darbelerle, iş başına gelebilen millet düşmanı jakobenler, devşirmeler, iş birlikçiler, din düşmanı kafirler ve Müslüman maskesi takmış münafıklar birleşerek yiğitlerimizin telef ettiği bu örgütlere; Büyükşehir belediyelerinin büyük bütçelerinden kan pompalamak, can suyu vermek amacındasınız. Farkındayız.

15 Temmuz'un intikamını, direnişi başlatan Erdoğan ve Bahçeli'yi salıverdiğiniz Haşhaşilerin yerine kodese tıkmak arzusundasınız, bunu da biliyoruz.

Sizde şunu bilin ki: 15 Temmuz'un şanlı direnişçilerinin cesedine basmadan Erdoğan ve Bahçeli'ye ulaşamazsınız.

Bizleri ne kadar uyutmaya, uyuşturmaya kalksanız da bu seçimin bizler için bir BEKÂ seçimi, sizler için bir İNTİKAM seçimi olduğunu gördük ve anladık.

İşte bu sebeple bir kere daha diyoruz ki: YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE!

***

28 Şubat'ın görünmez aktörü Hüsameddin Cindoruk'un, "bu seçim İNTİKAM seçimidir" sözü; 
Üzerinde durup düşünülmesi gereken bir sözdür.

Bütün iş birlikçi hainler, bütün devşirmeler, 15 Temmuz'a çok iyi hazırlanmışlardı. Roller paylaşılmış, ince elenip sık dokunarak planlar yapılmıştı.

"ÇÜNKÜ O DÜŞÜNDÜ TAŞINDI ÖLÇTÜ BİÇTİ, 
KAHROLASI NE BİÇİM ÖLÇTÜ BİÇTİ" 
(Müddesir suresi 18-19.)

Tıpkı ayetlerde söylendiği gibi inceden inceye ölçüp biçmişler, hiçbir şeyi şansa bırakmamışlardı. Ama güce tapan kafir ve münafıkların hesap edemediği bir başka güç vardı.

Külli şey'in Kâdîr olan Allah.

İşte o gece; Bin yıl İslam'a hadim olmuş, İslam'ın sancağını yücelere taşımış bu temiz millete, Allah'ın yardımı yetişti.

Saf inançlı, bidat nedir bilmeyen, merhamet medeniyeti kurup, aleme nizam vererek adalet dağıtan bu necip milletin başına 40 yıldır ördükleri ihanet ağını geçirip, kurdukları tuzağa düşürecekleri anda; Allah kendi tuzağına düşürdü bu kafir ve münafık zümreyi.

"ONLAR TUZAK KURDULAR ALLAH'TA TUZAK KURDU,
ALLAH TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISIDIR"
(Ali İmran suresi 54.)

Yaşadıkları hayal kırıklığı tarif edilemez, hazımsızlıkları ölçülemez bir haldeydi.

Türkiye'yi bir darbe ile yeniden ele geçirmenin bütün planlarını yapmışken, ne olup bittiğini anlamadan 40 yıldır yetiştirdikleri hainler tepetaklak oldu.

Uçakla, helikopterle, tankla, tüfekle, bombalarla donanmış üniformalı hainleri halk çıplak elleriyle teslim aldılar.

İşte o muhteşem halk direnişini yapanlara ve direnişi başlatan Erdoğan'a kinleri son hadde geldi. Alacakları İNTİKAM 15 Temmuz'un intikamıdır.

Bizleri "bu sadece bir belediye seçimi, beka-meka meselesi değil" diyerek uyuşturmaya çalışmaları;
15 Temmuzda gösterdiğimiz direnci, sandıklarda göstermeyelim diyedir.