Çorum’da kontrolden çıkan otomobilin şarampole uçması sonucu 1 kişi öldü, kişi yaralandı.
Kaza, Çorum-Uğurludağ karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uğurludağ’dan Eskiçeltek istikametine seyir halinde olan Y.U. (54) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole uçtu. Kazada sürücü ve araçta yolucu olarak bulunan Z.S. (54) yaralanırken, S.L. (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İlaç içerek intihara kalkıştı
Çorum’da ailevi sorunları bulunan bir kişi ilaç içerek intihara kalkıştı.
Olay, Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Organize Sanayi Bölgesi’nde işçi olarak çalışan bir kişi ailevi geçimsizlik nedeniyle girdiği bunalım sonucu iş yerinde bulduğu 10 adet ilacı içerek intihara kalkıştı. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Çorum’da yangın
Çorum’da çıkan yangında iki ceviz bahçesi ve tarlalar kül oldu.
Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Gökköy köyünde cam parçalarının otları tutuşturması nedeniyle çıkan yangında A.K.’ye (58) ait 3 dönüm ceviz bahçesi, S.Ö.’ye (71) ait 1 dönüm ceviz bahçesi ile 8 dönüm tarla, M.A.A.’ya (62) ait 11 dönüm tarla, E.T.’ye (55) ait 4 dönüm tarla yandı. Yangın Orman işletme Müdürlüğüne ait arazözler tarafından söndürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Motosiklet minibüse çarptı: 2 yaralı
Çorum’un Osmancık ilçesinde motosikletin minibüse çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Tekmen köyü istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde olan M.G. (22) yönetimindeki motosiklet, karşı istikametten gelen minibüse çarptı. Kazada motosiklet ve minibüs sürücüsü yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan minibüs sürücüsü M.G.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Traktör devrildi: 1 yaralı
Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, B.D. (31) yönetimindeki traktör Karapınar Mahallesi’nden Ambar Mahallesi istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada traktörde yolcu olarak bulunan M.D. (28) yaralandı. Yaralı ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otomobil TIR’a çarptı: 1 yaralı
Çorum’un Mecitözü ilçesinde bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Çorum’dan Samsun istikametine seyir halinde olan H.C. (64) yönetimdeki otomobil, Çorum-Samsun karayolunun 30. kilometresi Pınarbaşı köyü mevkiinde A.K. (50) yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Ş.C. (52) yaralandı. Yaralı, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.