Sungurlu Engelli Bakım Merkezi’nde eğitim gören engelliler Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Engellileri kapıda karşılayan Başkan Abdulkadir Şahiner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, misafirlerine saat hediye etti. Engelliler ise bakım merkezinin bahçe düzenlemesini yapan Sungurlu Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
İlçede engellilere yönelik yapacakları çalışmalarla bedensel engellerin çeşitli eksikliklerin, yetersizliklerin engelli kişi ve ailesi üzerindeki etkisini en aza indirecek fiziksel, çevresel ve sosyal ortamı sağlamayı hedefliyoruz diyen Başkan Şahiner, "Engelli kişileri, yaşamı sınırlı bireyler yerine; hayatın içinde olan, üretime katılan ve ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen, sosyal yaşam içinde kendisine yer edinebilen; bağımsız bireyler haline getirmek asli görevimiz olmaktadır" dedi.
Yapacakları çalışmalar sayesinde önemli ilerlemeler kat ettiklerini dile getiren Şahiner, "Bugün itibariyle birçok konuda engelli vatandaşlarımıza düzenli hizmet vermekteyiz. Geldiğimiz noktayı yeterli görmüyor, daha iyisini yapmak için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki daha yapacak çok işimiz var" diye konuştu.