İçişleri Bakanlığınca son yayınlanan kararname ile Bayburt’un Demirözü ilçesine atanan Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan için veda yemeği düzenlendi.
Yemeğe Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Hakime Süreyya Topaloğlu, Garnizon Komutanı J.Yz.Süleyman Erden, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin,İlçe Emniyet Amiri Deniz Demirel, kurum müdürleri, muhtarlar ile kaymakamlık personelleri katıldı.
Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, 3 yıldır ilçede görev yaptığını ve Kargı’dan güzel duygularla ayrıldığını belirterek, helallik istedi. Erdoğan’ın konuşmasının ardından Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, kaymakam Erdoğan’a Kargı tablosu ve Kargı yöresel ürünlerinin olduğu bir paket hediye ederek, ‘’Kaymakam bey ile ilk tanışmamız, aday olduğum dönemde olmuştu. O günden beri kendisini tanırım, ilçemize iyi hizmetlerde bulundu. Tabi bu bir veda değil iyi bir dostluk kazandık. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum’’ diye konuştu.
Başkan Şen’in ardından Cumhuriyet savcısı Ahmet Rüfai Şahin, Hakime Süreyya Topaloğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Türk kaymakam Erdoğan’a plaket ve hediyeler verirken şairliğiyle tanınan müftülük vaizi Mehmet Yılmaz ise kaymakam Erdoğan için yazdığı şiir ve resimden oluşan tablo hediye ederek yazdığı şiiri okudu.
Kaymakam Erdoğan’ın 12 Aralık Pazartesi ilçeden ayrılacağı öğrenildi.