AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.
Milletvekili Uslu, özel Kütüphanesinde bulunan kitap ve kaynak eserlerin bir bölümü olan 700’ün üzerinde kitabı Hitit Üniversitesinde eğitim gören ve görecek öğrencilerin akademik çalışmalarında yararlanmaları için Üniversite Kütüphanesine hediye etti.
Hitit Üniversitesi’ne gönderilen eserler arasında Yeni Türkiye Stratejik Araştırma Merkezince hazırlanan Yeni Anayasa, Başkanlık Sistemi, Türk Dünyası, Ermeni Meselesi, Çanakkale, Rumeli-Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu vb. özel çalışmalar, Osmanlıcadan çevirisi yapılan Harp Mecmuaları, Türkiye Büyük Millet Meclisince hazırlanan İstiklal Mahkemesi Tutanaklarının yayınlanan ilk 5 cildi, dönem dönem Türk Parlamento Tarihi, TBMM yayınları, Eski Cumhurbaşkanları ve Başbakanların konuşma, demeç, makale ve söyleşileri, Cumhuriyet Dönemi Hükümetlerinin Programları ve Genel Kurul görüşmeleri, AB Yönelik çalışmalar, Ansiklopediler ve sayamadığımız bir çok ilmi kitap yer alıyor.
Salim Uslu’nun akademisyenler ve öğrencilerin istifadesine sunduğu kitap desteğinin ileriki süreçte de devam edeceği bildirildi.