AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Denizli İl Başkanı Necip Filiz’i ziyaret etti.
Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarını ziyaret edip teşkilat mensuplarıyla buluşan Mustafa Ataş, İl Başkanlığında kendilerine karşılayan partililerle de bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada ülke ve dünya gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Ataş, Denizli AK Parti Teşkilatı’nın seçimlerde daha başarılı sonuçlara ulaşabileceklerine ve bu potansiyelin mevcut olduğunu belirtti.
Türkiye için daha çalışmak gerektiğini belirten Ataş, " Bir idealimiz, davamız var. Bizim davamız, Türkiye davası. Davamız, millet, bayrak davası. Bunun için mücadele ediyoruz. Bu milleti, bu ülkeyi, bu bayrağı öncelikli kılmasaydık siyaset anlayışımızda, 14 yılda, 100 yılda yapılamayacak başarıların altına imza atabilir miydik? AK Parti, 14 yılık iktidarları döneminde merkezde ve yerelde şunu göstermiştir, hizmeti ancak AK Parti yapar. Teşkilat olarak çok çalışarak yüzde olarak Türkiye ortalamasının üzerine çıkacağınıza inanıyorum. Teşkilat dört temel kolon üzerine kuruludur. Bu inanç, eğitim, disiplin ve takiptir. Hepimizin bir tek sorumluluğu var, bu millete hizmet etmek. Hizmeti yaparken gönlünü ve yüreğini ortaya koymuş liderin üzerindeki yükü almak asli görevimizdir " şeklinde konuştu.
15 Temmuz gecesi il teşkilatı ve Denizli olarak önemli bir sınav verdiklerini ve bu sınavı hakkıyla verdiklerine inandığını söyleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, bu zor dönemin önümüzdeki yıllarda daha iyi anlaşılacağını söyledi.
İl Başkanından teşkilat çalışmaları hakkında bilgi alan Ataş’a İl Başkanı Necip Filiz,15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında Denizli’de yaşananları anlattı. Ardından Hedef 300 bin üye projesi hakkında bilgiler verdi.
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a programın sonunda Yatağan Palası hediye etti.