Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geride kalan 2.5 yılda yapılan çalışmalar ile hayata geçirilecek olan projeleri Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları üyeleri ve mahalle başkanlarına anlattı.
Pamukkale Belediyesi, geride kalan 2.5 yıllık çalışmaları masaya yatırdı. Pamukkale Belediyesi’nin kampusu içinde yer alan Pamuk Kafe’de Başkan Gürlesin, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Halise Akar’ın da katıldığı istişare toplantısında Başkan Gürlesin, yapılan çalışmalardan bahsetti. 2019’a kadar yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da Ak partili kadınlara bilgiler veren Başkan Gürlesin, görüş ve önerileri dinledi.
"Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz"
Pamukkale Belediyesi 2.5 yıllık sürede önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ile birlikte partimizin de katkıları önemli. Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Hayata geçen projelerimizi asıl görünmeyen kahramanlarına olan mahalle başkanları ve kadın kolları üyelerine anlattık. Onların fikirlerini de alarak mahallerimizin öncelikli sorunları konusunda bilgiler edindik. Pamukkale Belediyesi olarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Tek bir amacımız var Pamukkale’yi çok daha iyi yerlere getirmek” dedi.
(ZŞ-EG-Y)