Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’ye 25. Kez resmi ziyareti nedeniyle düzenlene açılışa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Denizli’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi açılış ve ziyaret nedeniyle düzenlenen mitingine katılan vatandaşlara Başkan Zolan teşekkür etti.

On binlerce Denizlili 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinlemeye geldi. Kente kazandırılan toplam 1 milyar liralık yatırımın toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde Başkan Zolan, 98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti.

Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, kente Büyükşehir statüsünü kazandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Zolan, “Bugün nerede bir insanımız yaşıyorsa oraya hizmet gidiyor. Her tarafta hizmet destanları yazılıyor ve bu işlerin altında sizin imzanız var. Yaklaşık 700 milyon liralık Büyükşehir Belediyesi yatırımını sizin uğurlu ellerinizle açıyoruz. Köprülü kavşaklar, yollar, 2500 kilometrelik buradan Almanya’ya uzanan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı yatırımı yaptık. Şimdi üst yapıya geçtik ve nerede benim insanım yaşıyorsa onun ayağı toza değmeyecek, çamura değmeyecek. Turizm, sanayi ve tarım şehri Denizlimize güzel bir kayak merkezi kazandırdık. Yayla ve alternatif turizm anlamında teleferik kazandırdık. Bunun gibi birçok hizmetlerin altına hep beraber imza attık” dedi.