Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart Cuma günü Denizli’de katılacağı toplu açılış töreni dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Mart 2017 Cuma günü Denizli’de katılacağı toplu açılış töreni dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerinin ücretsiz olacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 24 Mart 2017 Cuma günü saat 14.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak vatandaşların meydana daha kolay ulaşımını sağlamak ve oluşabilecek muhtemel trafik yoğunluğunun önüne geçmek için alınan ücretsiz otobüs kararının tüm gün uygulanacağı kaydedildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 42 hatta bulunan toplam 150 araç gün boyunca ücretsiz olarak vatandaşların hizmetinde olacak.

Başkan Osman Zolan’dan davet

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 yıl önce de mart ayında Denizli’yi ziyaret ettiğini hatırlatarak, bu ziyaretin anlamının daha farklı olacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz’da tüm Türkiye’yi meydanlara çağırdığını ve bir kurtuluş mücadelesinin başlatıldığını anlatan Başkan Zolan, “Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanımızda toplanıp, hain FETÖ terör örgütüne tüm Denizli olarak ‘dur’ dedik, günlerce hep beraber nöbet tuttuk. Bu kez aynı meydanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlerle olacak. Ben tüm hemşerilerimi 24 Mart 2017 Cuma günü saat 14.00’de Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum” dedi.