Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kasım Ayı Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kasım Ayı Yürütme Kurulu Toplantısı, Kent Konseyi binasında yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Çocuk Meclisi Başkanı Turguthan Salar, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ile STK temsilcileri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclislerinin yoğun bir çalışma temposu içinde olduğunu ifade eden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, meclisler tarafından hayata geçirilen proje ve çalışmaların büyük ses getirdiğini söyledi.

“Her bir meclisimiz özveriyle çalışıyor”
Denizli’de herkesin söyleyecek bir sözü olduğunu belirten Değirmenci, “Denizlimizin kalkınması, şehir kültürü oluşturmak ve Kent Konseyi Kültürünü daha çok yaymak için gönüllülük esasına dayalı olarak kurulan her bir meclisimiz oldukça özverili çalışmalar yapıyor. İnanıyorum ki, kentimizde yaşayan 1 milyon kişinin de Denizli’nin geleceğine ilişkin mutlaka söyleyeceği sözler var. Bu şehirde yaşıyorsak, bu şehrin geleceği ile ilgili hayallerimiz varsa ve gerçekleşmesini istiyorsak, hep birlikte sorumluluk almak zorundayız. Fikir ve emek olarak katkıda bulunmak zorundayız. Bu bilince sahip olan arkadaşlarımız meclislerimizde görev almaktadır. Gönüllülük esasına dayalı olarak görev yapan, hizmet veren meclislerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Değirmenci’nin konuşmasının ardından söz alan meclis başkanları gerçekleştirdikleri çalışmaların yanı sıra yapacakları etkinlik ve hizmetler hakkında bilgi verdi.