Merkezefendi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan off-road pisti, Pazar günü Cumhuriyet Bayramı gösterileri kapsamında yarışlarla kapılarını açıyor.
Merkezefendi Belediyesi tarafından 43 bin metrekarelik alan üzerine yaptığı pist, off-road araçlarının kupa mücadelesi ile kapılarını açıyor. Pazar gün yapılacak olan etkinlik öncesi pistte hazırlıklar devam ediyor. Araçları 6 adet kum tepesini aşmaya çalışacak. Saruhanlı Mahallesi’ndeki 43 bin metrekarelik pistte, off-road araçları kupa mücadelesinde Denizlili yarış severleri bir araya getirmeyi hedefliyor.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, düzenlenecek olan off-road yarışları ile ilgili Denizlilileri büyük şölene davet etti. Off-Road pistinin hazırlıklarını yerinde gören Başkan Subaşıoğlu, “Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bütün Denizli’deki off-road sevenler off-road sporuna gönül verenler, izleyiciler hep beraber farklı bir şekilde kutlayacağız. Cumhuriyet Bayramı bizim için çok önemli. Bütün vatandaşlarımızın, milletimizin Cumhuriyetimize, devletimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıktıkları ve o duyguların en yüksek seviyeye ulaştığı bir gün. Dolayısıyla 29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramını bizler burada off-road pistinin açılışı ile kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı 30 Ekim Pazar günü saat 11.00’ de başlayacak olan off-road gösterilerine, Cumhuriyet Bayramı gösterilerine davet ediyorum” dedi.
Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında, “Aynı zamanda 29 Ekim Cumartesi günüde 13.00 ile 15.00 arasında bütün off-roada gönül veren arkadaşlarımızla beraber bir şehir turu atacağız. Off-road gösterilerine bütün vatandaşlarımızı davet edeceğiz. Güzel bir organizasyon olacak. Yaklaşık 50 dönüm üzerine kurulu bin 800 metre uzunluğunda parkuru olan Türkiye’nin en büyük, en güzel, en organize off-road pistinin açılışını hep beraber yapacağız. Bu pistin açılışını 30 Ekim’de Cumhuriyet Bayramımıza yakışan bir şekilde yapalım diyorum” ifadelerine yer verdi.