Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinin tamamını kapsayan tam 7 bin 500 metre uzunluğunda bisiklet yolunun yapımı tamamlandı.
Merkezefendi’nin bir bisiklet ilçesi olma yolundaki adımlarına bir yenisi daha eklendi. Yenişafak ve Selçukbey Mahallelerini kapsayan 7 bin 500 metre bisiklet yolunun yapımı tamamlandı. Merkezefendililer, çift taraflı olarak yapılan bisiklet yollarında hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecek hem de güvenli bir şekilde bisikletle ulaşım için bu yollardan faydalanabilecek.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yenişafak ve Selçukbey Mahallesine bisiklet yollarını tamamladık. Merkezefendi bir bisiklet ilçesi olma yolunda ilerliyor. 5. Sınıf öğrencilerine bisiklet veriyoruz. Ara ara da üniversite öğrencileriyle bisiklet turu yapıyoruz. Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlar ve sporseverler yeni tamamlanan bisiklet yollarını kullanarak hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecekler hem de güvenli bir şekilde bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler” dedi.