Bağlar ilçesinde gece devam eden asfalt çalışmalarını denetledikten sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, daha güzel bir Diyarbakır için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, kent genelinde başlattığı asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını gece denetledi. Gece saat 01.00’da Bağlar Dörtyol’a gelen Başkan Atilla, çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı. Başkan Atilla, asfalt işçileriyle sohbet ederek kolaylıklar diledi. Gece denetimi yapan Başkan Atilla’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bölgedeki esnaflarla sohbet eden Başkan Atilla, halkın sorun ve taleplerini dinledi.

“Amacımız halkımıza hizmet etmektir”

Büyükşehir Belediyesinin halka önem verdiğini belirten Başkan Atilla, “Daha güzel bir Diyarbakır için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kentimizi kalkındırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimizle titizlik içinde çalışıp halkın yararına hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Halkın hizmetkarıyız. Şehrimizde sorumluluk bilinciyle hareket edip vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Her vatandaşımız çok değerlidir. En büyük amacımız, halkımıza hizmet etmektir. Diyarbakır’ın her noktasında en kaliteli hizmeti halkımıza sunuyoruz” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ederiz”

Vatandaşlar ise Başkan Atilla’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gecenin bu saatinde Diyarbakır’da ilk defa bir belediye başkanını çalışarak halkın arasında görüyoruz. Bizim görüşlerimize önem vererek hizmetlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak halka çok değer veriyorsunuz. Sizi sürekli sokaklarda çalışırken görüyoruz. Gönlümüz sizlerle, Diyarbakır sevdalısı Cumali Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

İftardan önce halk buluşması

Öte yandan iftar öncesi Bağlar ilçesi Medine Caddesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, çocuklarla yakından ilgilendi. Yeniköy Mahallesi’nde bir taksi durağını ziyaret eden Başkan Atilla, şoförlerle sohbet etti.

İftar sonrası Sur ilçesi Savaş Mahallesi’nde vatandaşlarla kıraathanede çay içen Başkan Atilla, sorunları ve talepleri dinledi.