Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz sinema günleri devam ederken, film gösterimini izleyen özel bir kolejin 1. sınıf öğrencisi çocuklar, ’Yüz Boyama Şenliği’ne katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın talimatıyla, yarıyıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak ocak ayında başlatılan ücretsiz sinema günleri devam ediyor. Çocuklara yönelik animasyon türündeki Küçük Kurtarıcılar filmi, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi sinema salonunda gösterime girdi. Salonu dolduran 1. sınıf örgencileri, filmi büyük beğeni ile izledi.

Çocukların yüzleri boyandı

Film gösteriminin ardından çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ’Çocuklarla Yüz Boyama Şenliği’ne katılarak eğitmenler tarafından yüzleri boyandı. Film gösterimi ve yüz boyama şenliği nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten çocuklar, etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin yetişkin ve çocuklara yönelik ücretsiz düzenlediği sinema günleri her ay farklı filmlerle devam edecek.