Spor Toto 3.Lig 3.Grup mücadele eden ve yarın deplasmanda lider Afjet Afyonspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’da teke hedef 3 puan olarak belirlendi.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Ahmet Duman, Afyon’da yapacakları maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak için mücadele edeceklerini söyledi. Duman, güçlü ve yetenekli bir ekibe sahip olduklarını ve bu ekibin başarısını yarınki maçta göstereceğini kaydetti. Duman, “İyi bir ekibim var. Bu ekip şuana kadar önemli sonuçlara imza attı. Yarınki maçta aynı başarılarına bir yenisini daha ekleyecek. Ben ekibime bu anlamda güveniyorum. Futbolcularım da kendilerine olan inancı boşa çıkarmayacaklardır” dedi.

Yarınki maçta çıkacak sonucunu zirve yarışını çok etkileyeceğini ifade eden Duman, “Sahada çıkacak sonuç her iki takım yanı sıra üst sıraları hedefleyen ekipleri de yakından ilgilendiriyor. Kazanın büyük avantaj sağlayacağı maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Afjet Afyonspor’dan 3 puanı alıp hem ilk yarının rövanşını almak hem de puan farkını indirmek istiyoruz” diye konuştu.