Barış dini İslam’ı ve Müslümanları terörizimle özdeşleştirmek için her türlü kirli propagandayı yürüten ABD, Hristiyanlar eliyle gerçekleştirilen terörist saldırılarını ise, “Yalnız kurt” eylemleri olarak geçiştiriyor. Son olarak iki gün önce Florida’da bir liseyi basan Hristiyan bir genç, 17 kişiyi katletti. Suçların ülkesi Amerika’da son bir yılda gerçekleşen silahlı saldırılarda, toplam 33 bin insan katledildi.

Büyük şeytan ABD, dünyanın çeşitli yerlerinde taşeronları eliyle gerçekleştirdiği terör saldırılarını İslam dini ile özdeşleştirmeye çalışırken, Hristiyan teröristler tarafından gerçekleştirilen kanlı eylemleri “Yalnız Kurt” saldırıları olarak geçiştiriyor. Önceki gün Florida eyaletinde bulunan Marjory Stoneman Douglas Lisesi’ni basan 19 yaşındaki Nicolas Cruz isimli Hristiyan terörist 17 kişiyi katletti. Son 45 gündür Hristiyan teröristlerin organize saldırılarına uğrayan ABD, bu katliamların hiç birini terör saldırısı olarak tanımlamadı. ABD Başkanı Trump ise, 17 öğrenciyi katleden terörist için “Deli” nitelemesinde bulundu. 

GÖRMEZDEN GELİNİYOR

Son yüzyıldır dünyaya kan ve göz tohumları eken, büyütüp beslediği terör örgütleri vasıtasıyla dünyanın değişik yerlerinde terör saldırıları gerçekleştiren ABD kendi beslediği yılan tarafından sokuluyor. Son 45 günde 18 terör saldırısıyla sarsılan ABD, önceki gün tarihinin en kanlı saldırılarından birine daha maruz kaldı. 19 yaşındaki Hristiyan terörist Nicolas Cruz, Florida eyaletinde bulunan Marjory Stoneman Douglas Lisesi’ni bastı. AR-15 Tipi ağır makinalı tüfekle saldırıyı gerçekleştiren Hristiyan terörist 17 kişiyi acımasızca katletti. 50’den fazla kişiyi ise, yaraladı. ABD medyası ve Batı basını, söz konusu saldırıyı terör olarak nitelendirmedi. Batı medyasının bu tavrı iki yüzlülüklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Dünyada her 5 toplu katliamdan biri ABD’de Hristiyan teröristler eliyle gerçekleştirildi. ABD’de bir yılda silahlı saldırılar sonucu 33 bin kişi öldü.

MÜSLÜMANA ‘TERÖRİST’ HRİSTİYANA ‘DELİ’

Son 45 günde 18’inci saldırıyla sarsılan ABD yönetimi ise, Hristiyan teröristlerin kimliğini gizlemek için olağanüstü bir çaba gösterdi. Bu eylemleri “Yalnız Kurt” saldırısı olarak nitelendiren ve geçiştirmeye çalışan ABD, son saldırıyı da basit bir bireysel saldırı olarak lanse etti. Dünyanın her yerinde gerçekleşen saldırıları Müslümanlarla ilişkilendirerek “İslami terör” iftirasında bulunan Trump, kendi ülkesinde Hristiyan teröristler eliyle gerçekleşen kanlı saldırıları ise, “Deli” eylemleri olarak tanımladı. Trump, “Florida saldırganının akıl sağlığının yerinde olmadığına dair birçok işaret vardı” sözleriyle geçiştirdi.

KİLİSEYE BİLE SALDIRIYORLAR!

Ekim ayında Las Vegas’ta bir konserde düzenlenen terör saldırısında 58 kişi ölmüş 500 kişi yaralanmıştı. Saldırıyı 64 yaşındaki Stephen Paddock isimli Hristiyan terörist üstlenmişti. Kasım ayında ise, Teksas’taki bir kiliseye saldıran Hristiyan terörist Chris Ward 27 kişiyi katletmişti. Yine aynı ayda Manhattan bölgesinde bisiklet yolundaki yayaların üzerine ateş açılmış, 8 kişi hayatını kaybetmişti. ABD yönetimi saldırıyı “Yalnız Kurt” saldırısı olarak geçiştirdi.

Kaynak: Yeni Akit (Harun Sekmen)