Siyonist baronlar adına şer planları finanse etmesiyle tanınan Yahudi Soros’tan Trump’a yönelik sert çıkış geldi. Trump’a ‘diktatör’ diyen Soros, AB’nin dağılmakla yüz yüze olduğunu ileri sürdü. Soros vakıflarının diğer STK’lara benzemediğini belirten Macaristan ise, Soros’un ülkeyi bölmeye yönelik gizli ajandası olduğunu söylüyor.
Baronlar adına toplumları değiştirmek, değerleri yıpratmak, piyasaları sarsmak, ülkelerde siyasi ve iktisadi istikrarsızlık meydana getirmek için toplum mühendisliği yürüten Soros'un; Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Sırbistan darbeleri ile Türkiye'de başta Gezi kalkışması olmak üzere pek çok şer faaliyeti de desteklediği biliniyor. Soros şimdi de Trump'a sıkıntılı günler yaşatmak ve ecel terleri döktürmek istiyor. En azından ilk gelen bilgiler bu yönde…

ÜLKELERİ YIKAN HADİSELER VE SOROS

Göz önünde cereyan eden hadiseler zinciri öyle hızlı ki, birine anlam vermeye çalışırken peşinden diğeri geliyor. Gürcistan, Ukrayna, Mısır, Libya, Suriye ve Gezi kalkışması kirli paralarla finanse edilen bazı örnekler... SSCB'nin eski Dışişleri Bakanı ve Gürcistan'ın ilk Devlet Başkanı Şevardnadze'ye yönelik 2003 yılında “Gül yahut Kadife Devrim” adı verilen bir darbe hazırlanmıştı. Yine eski bir SSCB üyesi olan ve Rusya'nın büyük yatırımları bulunan Ukrayna'da 2004 yılında, “Turuncu Devrim” yaşanmıştı. Ardından Sırbistan, Liberya, Nepal ve Arap baharı… Örnekleri çoğaltmak mümkün…

GEZİ KALKIŞMASI VE MURSİ'NİN DEVRİLMESİ

2013'e gelindiğinde ise birkaç ağacı bahane ederek isyan kalkışması deneyen sol görünümlü, çoğunluğu ateist, feminist ve ülkenin kaymağını yiyen tayfa, Gezi kalkışması başlatmış ve bir aya yakın süren eylemleri başta Soros olmak üzere batılı odakların fonladığı tespit edilmişti. Tıpkı aynı zamanlarda Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi yönetimine yönelik sahnelenen sokak eylemleri ve darbe gibi. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 100'den fazla ülkedeki, “Açık Toplum Vakıfları” isyan ve şer faaliyetlerini finanse etmek için var. Bu nedenle Türkiye ve diğer ülkelerde batının hoşnut olmadığı siyasetçiler ile dini ve yerel değerleri yok etmek için gereken finansmanı hep aynı isim sağlıyor: George Soros!

SOROS TRUMP'A KAFA TUTTU

ABD'nin yeni Başkanı Trump, Beyaz Saray'daki ilk gününde dünya çapında protestolarla karşılaştı. Ancak "Kadınların Washington Yürüyüşü" adlı etkinliklerin, milyarder işadamı George Soros'la bağlantılı sivil toplum kuruluşları tarafından desteklendiği iddia edildi. ABD merkezli "Breitbart" haber sitesi, etkinliğin liderlerinden Harry Belafonte'nin, George Soros'un Açık Toplum Vakfı (Open Society Foundation) tarafından fonlandığını yazdı. Breitbart haberinde göstericilere kişi başı 2 bin 500 dolar verildiğini ileri sürdü. Etkinliğin organizatörlerinden Sierre Club, Uluslararası Af Örgütü, Green For All, İnsan Hakları Örgütü ve Planned Parenthood gibi kuruluşların da Soros'tan destek aldığı, bilgilerine yer verildi.

SOROS, TRUMP KARŞITLARINI KULANIYOR

Trump'ı istemeyen Küreselci ve Clinton yanlısı etkin kitlenin varlığı Soros'un işini kolaylaştırdı. Öte yandan dünyanın birçok yerinde de faaliyette bulunan Soros, insanları Trump karşıtlığıyla sokağa sürdü. Londra, Paris, Berlin gibi Avrupa'nın büyük şehirlerinde Trump karşıtı gösteriler düzenlendi. Gezi hadiselerine de büyük fon aktaran, Rothschild'in spekülatörü, Kraliçe'nin piyonu, Macar Yahudi'si, satanist Soros'un, Trump'ın seçim zaferinden bu yana 1 milyar dolardan fazla para kaybettiği dile getiriliyor. 

YAHUDİ PRENSİBİYLE TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ

İkinci Dünya Harbinden sonra Londra ekonomi okuluna başlayan Soros, Macar asıllı Yahudi, ateist bir profesör olan Karl Popper'in talebesi. 1994'te geberen Popper, ölümüne dek Soros'un akıl hocalığını yapıyordu. Popper'in en etkileyici derslerinden ikisi açık toplum oluşturmaya dönüktü. Bir toplum mühendisliği ve istenmeyen kişileri devre dışı bırakmak, rejim değiştirmek gibi amaçları olan “Açık toplum” fikri hem en büyük baronlardan Rothschild ve Rockefeller'in hem de yaşlı Kraliçe'nin çok hoşuna gitmişti. Rothschild'lere ait pis para ile çeşitli ülkelerin ekonomilerine girip çıkan Soros, böylece girdiği ülkelerin ekonomik dengelerini sarsmakla da suçlanıyor. 

HEDEFLERİ: TOPLUMU VE DEĞERLERİNİ YIKMAK

Yahudi sermayeli, İngiliz-Yahudi aklıyla yürüyen toplum mühendisliğinin temel ilkeleri şu: “Denersin toplum tepki gösterirse geri çekilirsin, kabul ederse devam edersin. Sorun çıkarsa faturayı başkasına kesersin.” Bu da gösteriyor ki Yahudi prensibi ile hareket eden Soros, STK'ları ve son on yılın terimi haline gelmiş olan “sosyal mühendislik” ile toplumların inanç, gelenek, kültürel ve yerel değerlerinin yapısını değiştirmeye yönelik faaliyetlerle toplum ve değerlerini yıkmayı hedefliyor.

MACARİSTAN: SOROS'UN GİZLİ AJANDASI VAR

Macaristan'da hükümetin, ABD'li ünlü yatırımcı George Soros'un sahibi olduğu vakıflar ve bu vakıflarla bağlantılı sivil toplum kuruluşlarıyla (STK) ilgili yapmayı planladığı yasal düzenleme ülkeyi ikiye böldü. Siyaset bilimci Doçent Dr. Kiszelly: "Soros, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla toplumları dönüştürmek istiyor. Hükümeti kontrol etmek ve eleştirmek STK'ların görevi ama bunu gizli bir ajanda kapsamında yapmaya hakları yok" dedi. Siyaset bilimci Doçent Dr. Zoltan Kiszelly ülkedeki STK'lardan bazılarının yurt dışından maddi destek alarak iç siyasete müdahalede bulunduğunu, yapılması planlanan düzenlemeyle bu kuruluşların "Klasik STK'lar olmadığının, gizli ajandaları olan ve yabancıların çıkarlarını korumak için siyaset yapan kuruluşlar olduğunun" ortaya çıkacağını söyledi.

PİYASALARDA DEPREM İSTİYOR

ABD seçimleri yüzünden vurgun yiyen Soros Fund Management'ın başkanı Soros, Trump'ın seçilmesi ile başlayan hisse senetleri rallisinin sona ereceğini söylemişti. Dünya Ekonomik Forumu toplantılarına katılmak için bulunduğu Davos'ta ABD ve İngiltere'nin sallantısını diğer katılımcılara aşılayan Soros, bu sayede piyasalarda deprem etkisine yol açmayı amaçladı. Soros, Amerika'nın “diktatör” olabilecek birini başkanlığa seçtiğini, Avrupa Birliği'nin dağılmakta olduğunu, İngiltere Başbakanı Theresa May'in ülkesinin AB'den ayrılmaya hazırlanması ile birlikte görevde uzun süre kalamayacağını ve Çin'in daha da baskıcı bir toplum olacağını kaydetti. Soros, "Başbakan May'in iktidarını aslında sürdürmesi düşük ihtimal” demiş ve kabinesinin Brexit'in ekonomik etkileri konusunda bölünmüş durumda olduğunu sözlerine eklemişti.

AVRUPA'YI DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYOR

Bazı yatırımcı ve uluslararası şirketlerin toplumları dönüştürmek istediğini, George Soros'un ise yatırımcıların ve şirketlerin sözcülüğünü yaptığını ve desteklediği STK'lar aracılığıyla ülkelerin iç siyasetine müdahale ettiğini savunan Kiszelly, şunları kaydetti: ''Soros, toplumları, Avrupa'yı dönüştürmek istiyor bu kapsamda 'açık toplum' planını üstlendi. Siyasi parti kurup, programını açıklayarak hedefine ulaşmak yerine bunu gizli bir şekilde gerçekleştirmeye çalışıyor. Örneğin Soros, 2015 yılı Eylül ayında yazıp, geçen yıl Temmuz ayında Avrupa Parlamentosunda okuduğu çalışmasında, Avrupa'nın yıllık bir milyon sığınmacı kabul etmesi gerektiğini söylüyor. Kendisi ve başkaları tarafından desteklenen üniversiteler ve kuruluşlar bu programı genişlettiler. Yani bu kuruluşlar belirlenen hedefe ulaşmak için çaba gösteriyorlar. Örneğin, Helsinki Komitesi ve TASZ adlı STK'lar Macaristan'da düzenlenen sığınmacı referandumunda halka geçersiz oy kullanması çağrısında bulundu. Bu STK'lar belirlenen siyasi amaçları günlük hayatta uygulamaya geçirmek için çalışıyorlar.''

MACAR HÜKÜMET SOROS'U BİTİRMEYE KARARLI

Macaristan Hükümeti, “sivil toplum” maskesi altında çalışan finans spekülatörü George Soros'a “savaş” açtı! “Ülkedeki sivil toplum kuruluşları liderlerinin mal varlıklarını açıklamalarını zorunlu kılan” yasa değişikliğiyle “Soros'un gizli ağının deşifre edilmesi” planlanıyor. Macaristan'da merkez sağ Fidesz hükümeti, Macaristan asıllı ABD'li ünlü yatırımcı George Soros'un sivil toplum kuruluşlarını kendi çıkarlarını yerel hükümetlere dikte ettirmek için kullandığını iddia ediyor. Fidesz Grubu Başkan Vekili Szilard Nemeth'in ''Soros imparatorluğu sahte sivillerini, küresel sermayeyi ve isteklerini ulusal hükümetlere dikte ettirmek için kullanıyor. Her türlü aracı kullanarak bu kuruluşları sıkıştırmak gerekli ve bence buradan temizlenmeli'' şeklindeki sözleri tartışmaların başlamasına neden olmuştu.

SOROS KİMDİR?

Yahudi kökenli ateist olan Soros 12 Ağustos 1930'da Macaristan'ın başşehri Budapeşte'de doğdu. Sözde İnsan Hakları İzleme Örgütü'ne Babası avukat olan Soros, toplumları değiştirmek için dev kaynaklar aktarıyor. Karısı da kendisi gibi Yahudi olan 83 yaşındaki moruk, iki erkek, bir kız çocuğu sahibidir. Susan Weber adındaki ikinci karısından ise iki erkek çocuğu var. London School of Economics üniversitesinde okuyan Soros, 83 yaşında iken son evlilliğini Tamiko Bolton adındaki bir yoga eğitmeniyle yaptı.

İlişkili olduğu kurum ve yapılar:

Soros Fund Management, Quantum Fund (1969-2000), Carlyle Group, Al Franken for Senate, American Academy of Arts and Sciences, Bilderberg Group, Center for American Progress, Citizens for a Moratorium on Federal Executions, Dean for America, Democratic Congressional Campaign Committee, Democratic Senatorial Campaign Committee, Drug Policy Alliance Board of Directors, Friends for Harry Reid, Friends of Hillary, Human Rights Watch, Institute for International Economics Board of Directors, International Academy of Humanism Laureate, International Crisis Group, Open Society Institute Founde, Insider Trading Convicted, Naturalized US Citizen, Esperanto speakers, Hungarian Ancestry, Jewish Ancestry

Kaynak: Yeni Söz