Sünni maskeli DAEŞ terör örgütünü kuran İngiliz-Amerikan yönetimleri, hedefledikleri Şii-Sünni savaşını tetiklemek üzere 2014’te ise İran rejimiyle birlikte bu terör örgütünün Irak kolunu kurdu. DAEŞ ile zıt görünüşlü ancak aynı amaca hizmet eden terör örgütü ‘Haçlı Şabi ‘yani ‘Haçlı gücü’ olarak anılıyor.
TEK HEDEFLERİ VAR: Şİİ - SÜNNİ SAVAŞI

İslam topraklarının gelişmesi, genç nüfusun kırılması ve şehirlerin harabeye çevrilmesi için İngiliz Amerikan aksı var gücüyle çalışıyor. İslam beldelerindeki hâkimiyetlerini bir asır daha koruyabilmek için Şii-Sünni savaşı hedefleyen ‘vahşi batı', bu savaşı çıkarmak için çeşitli adlarla terör örgütü kurmaya devam ediyor. 1982'de Lübnan'da kurulan Hizbullah örgütünü 1985'te ele geçiren CIA, MI6 ve MOSSAD, 2006'da Irak'ta Sünni görüntülü DAEŞ'i kurdu. 2012'de Suriye'de de Şiir görüntülü Haçlı Şabi (Haşdi Şabi) terör örgütünü kurdu. 2014'te bu örgütün Irak kolu devreye alındı.

BAŞINA ‘HIRİSTİYAN EBU AZRAİL' GETİRİLDİ 

Haçlı terör örgütü Haşdi Şabi'nin başına Müslüman görüntülü ancak Hıristiyan birini getiren vahşi batı ve bölgemizdeki müttefiki İran rejimi, “Ebu Azrail” adlı bir katili getirdi. Eski bir öğretim görevlisi olan ve açlmakça “Azrail'in Babası" anlamına gelen “Ebu Azrail” kod adı verilen Eyüp Falih el Rubayi, acımasız bir vampir olmanın yanı sıra öldürdüğü kişilerin kanını içmesiyle de tanınan bir Hıristiyan. DAEŞ'in cahil sözde Sünni gençleri kışkırtması gibi, Haçlı Şabi'de cahil fanatik Şii gençleri kışkırtarak tehlikeli bir oyun sahneleniyor. 

İŞKENCEDE DAEŞ'İ GEÇTİLER AMAN OYUNA GELMEYİN

Yakaladıkları insanlara akla hayale gelmeyecek işkenceler yapıp görüntülerini paylaşan vahşi batının veledi zinaları, yaptıkları katliamları kaydederek korku yaymak ve Sünnileri kışkırtmak için görüntüleri internette yayınlıyorlar. Şii-Sünni savaşı hedeflediklerinden hiçbir şüphe olmayan İran destekli hain terör örgütü, korkuyu büyütmek ve alçaklıklarının hangi boyutta olduğunu göstermek için bir kişinin kalbinin canlı canlı çıkarma görüntüsünü bile paylaştı. Hz Muhammed (s.a.v.)'i zehirlemeye yeltenen Yahudi kadının ve Hasan Sabbah vahşetinin modern temsilcisi olan bu sapkınlara karşı Müslümanları uyarıyoruz. Kışkırtmaya dönüp haber, paylaşım ve analizlere itibar edip, oyuna gelmeyin!

EN BÜYÜK AMAÇ TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK

Şii-Sünni savaşı çıkartmak için 2014'te Musul'u DAEŞ'e teslim ettiren batılı iblisi odaklar, şimdi de Musul'u kurtarmak bahanesiyle hem mezhep savaşı çıkarmayı, hem Musul'u harabeye çevirmeyi, hem de Türkiye'nin önünü kesmeyi hedefliyor. Irak güçleriyle birlikte Musul'a girmesinden korkulan Haçlı Şabi'nin, yerleşik Sünni Arap, Kürt ve Türkmenlere zarar vermesinden endişe ediliyor. Türkiye'nin eğittiği güçler ile aşiretler ise bu terör örgütüne karşı hazırlık yapıyor. 

ABD'NİN ‘SAYGI DUYULACAK' GRUBU

Irak'ın Şii dini lideri Sistani, sözde “cihad” ilan ederek bu katilleri teşvik ederken, İran'ın milli şefi Hamaney de Devrim Muhafızlarına harekete geçme emri verdi. Irak yönetimi ise seri katil İranlı General Kasım Süleymani'yi Musul'a davet etti. ABD ve İngiltere hattı gelişmelerden son derece memnun. Öte yandan ABD'nin bu katil sürülerini “saygı duyulacak gruplar” nitelemesi, karşı karşıya olduğumuz şeytanlığı gözler önüne serdi. 

IRAK'A HAKİM İRAN ORDUSU

İran'ın Irak Parlamentosunda Irak Ordusu'nun yerine ikame ettirmek istediği Haşdi Şabi, koyu Şii mezhepçiliğinin yansıması olarak, Irak'ta Felluce'yi DEAŞ'tan kurtarma operasyonuna "Hedef gözetmeksizin saldırı düzenlediği ve sivilleri öldürdüğü" için tartışma konusu oldu. DEAŞ'le mücadele edemeyen Irak güçlerine destek olması bahanesiyle kurulan, ancak Sünnileri hedef alan örgüt ev ve iş yerlerini dahi ateşe vermekten çekinmiyor. Irak'ın hakimi konumundaki Haşdi Şabi bugün kendi bayrağı ve flamalarına sahip. Emir komuta zincirinde en uçta Hamaney bulunuyor. Bu haliyle İran'ın Irak'daki ordusu görüntüsünde. Haşdi Şabi'nin en belirgin özelliği “ölümden korkmayan ve büyük bir öldürme arzusu ile yanıp tutuşan” teröristlerden oluşması.

CAN ÇEKİŞEN İNSANIN CİĞERİNİ ÇIKARTIP YİYEN VAHŞİLER

Yakaladıkları Sünnilere akla hayale gelmeyecek işkenceler yapıyorlar. Bu işkenceleri cep telefonuyla çekip, mümkün olan her yerde paylaşıyorlar. Haşdi Şabi denilince akla kancalara takılmış, uzuvları canlı canlı kesilen, ciğer ve kalbi sökülüp çiğ çiğ yenilen korkunç insan görüntüleri geliyor. Musul operasyonu başladığında ise kedi ve köpekleri dişleriyle parçalayıp yiyen militan görüntüleri ortaya çıktı.

İSLAM'LA AKILLARINCA DALGA GEÇİYORLAR

Sözde Müslüman geçinen Şii Haşdi Şabi milislerinin komutanlarından birinin ismi “Ebu Azrail.” 4 büyük melekten biri olan Azrail'in (as) ismini, hem de utanmadan “Azrail'in babası” şeklinde kullanan vahşi komutan, kan donduran bir cinayetleriyle biliniyor. Bir görüntüde bu vahşi komutan, Haşdi Şabi milisleriyle birlikte yakaladıkları bir Sünni'yi önce darağacına asıp yakıyor, ardından her tarafı yanmış cesedin kılıçla kesmeye başlıyor. Diğer Şii örgütlerle yakın olan ve onlar tarafından övgüyle bahsedilen “Ebu Azrail”, mezhepçi politikaların aktörlerinden biri olarak sahada acımasız ve insanlık dışı işlere imza atıyor.

76 SİLAHLI GRUPTAN OLUŞUYOR

76 silahlı gruptan oluşan Vahşi Haşdi Şabi'de en güçlü gruplar şu şekilde sıralanıyor: Bedir Tugayı, Ketaib Hizbullah, Asaib Ehlihak, Ketaib İmam Ali, Ketaib Seyidü'l Şuheda, Ali Ekber Tugayları, Firkat'ül Abbas el-Kitaliyye, Seraya el-Hurasani, Ensar el-Merceiyye Tugayları, Seraya Aşura, Seraya el-Akide, Seraya el-Cihad, Feylek el-Karrar, El- Muntazar Tugayları ve Ketaib Seyyid'ül Şuheda.

IRAK'TA HAŞDİ ŞABİ ENDİŞESİ

Irak meclisindeki Güvenlik ve Savunma Komitesi üyesi Şahevan Abdullah, "DAEŞ'e karşı Sünni bölgelerinde başlatılan operasyonlarda Haşdi Şabi'nin de yer alması, bölgedeki birçok siyasi ve insan hakları gözlemcisi, Sünniler ve uluslararası toplumun ciddi kaygılarına neden oldu" derken, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bakanlar Kuruluna bağlı İnsan Hakları Komisyonu Danışmanı Kurmanç Osman ise savaş ortamı son bulduğunda Haşdi Şabi'nin bazı üst düzey yetkililerinin yargılanabileceğini söyledi.

DAEŞ'İN İKİZ KARDEŞİ!

Haşdi Şabi'nin terörist sayısı ile ilgili net bir veri yok. 30 bin ile 300 bin arasında değişen çok farklı sayılar zikrediliyor. İncelendiğinde Haşdi Şabi ile DAEŞ'in yöntemlerinin bire bir aynı olduğu görülüyor. Bu durum DAEŞ'i örgütleyenlerle Haşdi Şabi'yi örgütleyenlerin aynı merkez olduğu düşüncesini doğruyuor. Her iki terör grubu da 'Allah' diyerek sadece Müslüman katletmesine karşın, yaptıklarına bakınca İslam ahlakıyla hiç örtüşmediği de görülüyor. DAEŞ'in ardında hiç bir Sünni devlet yok. Ancak Haçlı Şabi'nin ardında İran, Irak ve Suriye rejimleri var. Vahşi batı ise hepsini birden kullanıyor.

Kaynak: Yeni Söz