Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin fethini tamamlamak için son günlere girdi. Afrin'in kısa sürede merkezi ile birlikte kontrol altına alınması bekleniyor. Ancak yalan haberlerler de YPG ve arkasında ki güçler tarafından servis edilmeye devam ediyor.

HASTANE BOMBALANDI YALANI

"Zeytin Dalı Harekâtı sivil/masumlara ve çevreye kesinlikle zarar verilmeyecek şekilde icra edilmektedir" diyen TSK, iftiralarla dünya kamuoyunda yıpratılmaya çalışılıyor. Bölge insanın sağlık sorunlarının çözümüne sıhhıye bölükleriyle özel önem veren TSK'ya atılan bu alçak iftiralarla Türkiye hedef alınıyor.

Bu bağlamda TSK'nın hastane bombaladığı bile iddia edildi. TSK, "Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de hastane bombalandığına dair haberler gerçek dışıdır" ifadeleriyle bu alçak iftirayı yalanladı.

3567 TERÖRİST CESEDE DÖNDÜ

Terör besicisi ABD'nin ve küresel birçok güç odağının besisi haline gelen YPG, Türkiye'nin gazabından kurtulamadı. Resmi kayıtlara göre etkisiz hale gelen terörist sayısı 3567'ye ulaştı. Operasyonlar başarıyla devam ediyor.

KAÇARKEN ARAÇLARI YAKIYORLAR

TSK tarafından görüntülenen Afrin'de terör örgütü son günlerini yaşarken araçları da yakıyor. Kaçarken yapılan kundaklama operasyonlarının asıl amacı hakkında ise net bir bilgi kayıtlara resmi olarak geçmedi.

Kaynak: Beyaz Gündem