Düzce Şükran Öney Anaokulu ile Beyköy İhsan Gösterişli Anaokulunu arasında imzalanan kardeş okul projesi kapsamında minik öğrenciler birlikte fidan diktiler.

Düzce Vali Zülkif Dağlı tarafından başlatılan Kardeş Okul Projesi okullarda hayata geçiyor. Farklı birikimleri olan ve farklı kurum kültürü içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek işbirliği ve desteği arttırmayı amaçlayan proje kapsamında Şükran Öney Anaokulu ile Beyköy İhsan Gösterişli Anaokulunu kardeş okul olarak belirledi. Şükran Öney Ana Okulu Bilginler sınıfı öğrencileri kardeş okulu ziyaret ederek ağaç kardeşliği projesini başlattı. Öğrenciler proje kapsamında fidanlarını dikerek ilk can suyunu verdiler. Fidan dikiminin ardından minikler birbirlerine hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler.

Okul Müdürleri Emine Taşlı ve Şükran Arslan arasında ağaç kardeşliği projesinde yer alan 21 adet değeri simgeleyen beraberlik, umut, birlik, özlem, barış, dostluk, aile, özgürlük, bilim, hoşgörü, sağlık, huzur yardımlaşma, mutluluk, dayanışma, sevgi, saygı, kardeşlik, arkadaşlık ağaçlarını geleceğe umut olması dileğiyle kardeş okuluna emanet ettiler.