Düzce Belediyesi ve DERGAZ işbirliği ile yürütülen 2016 Doğalgaz Yatırım Programı kapsamında Düzce merkezinin tamamına doğalgaz ulaştırılması sağlanıyor.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in her fırsatta dile getirdiği “Düzce’nin yüzde yüzüne doğalgaz ulaştıracağız” ifadesi doğrultusunda DERGAZ 2016 yılı yatırım programına tüm hızıyla devam ediyor. Son çalışmaların Yahyalar ve Beyciler Mahallelerinde yürütüldüğü yatırım kapsamında kısa süre içinde hava kirliliğinin ortadan kaldırılması amacıyla hızlandırılmış olarak yapılıyor.
DERGAZ Düzce Genel Müdürü Mustafa Doğan da yaptığı açıklamada il merkezinde hemen her mahallenin doğalgaz tesisatının hazır olduğuna dikkat çekerek çevre mahallelerde yapılan çalışmalarında çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirtti.
Öte yandan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de kaçak yakıt kullananlara karşı denetim çalışmalarında başladı. Düzce’de ortaya çıkan hava kirliliğinin en aza indirilmesi ve kısa süre içinde ortadan kaldırılması amacıyla yürütülen projeler kapsamında Zabıta ekiplerince kaçak yakıtlara yönelik denetimler başlatıldı.