Düzce Valisi Zülkif Dağlı düzenlediği halk gününde vatandaşları dinledi.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Gününe az sayıda da olsa vatandaşlar ilgi gösterdi.
Vatandaşların sorunlarını dinlemeden önce bir açıklama yapan Vali Zülkif Dağlı, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dile getirebilecekleri; Valilik veya idari birimlere müracaatların beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla bundan böyle her ayın ilk Perşembe halk günü düzenleneceğini söyledi.
Düzce’de halk günü toplantılarının ilkini geçekleştirdiklerini söyleyen Vali Dağlı “Her ayın ilk Perşembe günü halkla buluşacağız. Göreve başladığımız ilk gün halka, herkese kapımızın açık olduğunu zaten söylemiştik. Ancak yine de bize ulaşma imkanı olmayan ya da öyle olduğunu düşünen, herhangi bir sorunu olan, bir daire müdürüyle görüşmek isteyen vatandaşlarımız için daha organize olması bakımından da halk günü yapılması bakanlığımızca da uygun görüldü” dedi.
Sorunlarla?yakından?ilgilenilecek
Sorunlarla yakından ilgileneceğini kaydeden Vali Dağlı “ Toplantılarımızı her ay itibariyle yapacağız. Bu ilk toplantı olduğu için konferans salonumuzda yapıyoruz. Bundan sonra salonumuzda vatandaşlarımızla birebir daire müdürlerini de yanımıza almak suretiyle beraber olacağız. Vatandaşlarımızın özel anlatmak istediği konular da olabilir. Yakından ilgilenme babında diğer salonumuzda yapacağız. Daire Müdürlerimiz, Jandarma komutanımız, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkan Yardımcımız, Milli Eğitim Müdürümüz, defterdarımız, Özel İdare Genel Sekreterimiz, Gençlik Spor, Tarım İl Müdürümüz, İş-Kur, SGK, Sağlık Müdürümüz, tüm arkadaşlarımız burada. Onlara soracağımız konular mutlaka olabilir. Sizlerin kafasındaki soruların cevap bulmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından vatandaşlar basına kapalı olarak dinlendi.